Homar Napisano 25 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2009 Niestety tak. A nie wiesz czy Ci co teraz sie Quikiem zajmują bedą to ciągnąć dalej ? Szkoda bo to jedne z najładniejszych ciuchów na rynku były a przy tym nie tak masowe żeby każdy je miał jak to bywa z tymi najsławniejszymi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 26 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2009 Quicka ciagniemy dalej, bez zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 26 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2009 A nie orientujesz się, czy Peak będzie u nas w kraju jakoś dostępny, ktoś to sprzedaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 26 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2009 Z tego co wiem, to chyba nikt nie ma Peaka w Polsce obecnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 26 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2009 Ciuchy Peaka dawniej bywały w PM sportach od tego lata nie widziałem w żadnym wiec może już nie ma ale dawniej bywały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 26 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2009 Homar, czytaj uwaznie tekst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 26 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2009 :D:D:D:D no tak bywały w PMSportach, nawet tam rok temu jeszcze rekawiczki kupiłem z resztek - się okazuje:D Dobre marki się u nas wyraźnie nie przyjmują - może są za drogie albo po prosu ludziska ich nie znają i nie wiedzą o co chodzi. Odpadł Peak, Hajmontajn próbował z Haltim ale chyba kiepsko poszło, Mammut pojawia sie szczątkowo, Haglofsa nigdy u nas nie widziałem, HH też raczej słabo i głównie zwykłe ciuchy. Głównie przyjęły sie marki masowe ale to już nie ta jakość, no i marki z drugiej ligi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 6 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2009 Bobic, dzięki za przesyłkę Nartki dotarły w piątek, niestety jeszcze nie było mi dane wypróbować... Może po Świętach się uda... Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za załatwienie sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 6 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2009 Dzięki za narty żona zachwycona , masz u mnie duuuużżżeee piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 6 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2009 Super, ze kilku nowych Klientow stanie na Dynstarze Mam nadzieje, ze o wrazeniach, pozytywnych oczywiscie poinformujecie znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2009 Witam No to jeszcze Ja się dołączę z pytaniem. przymierzam się do nartek dla syna. Widziałem w rozsądnej cenie gigantki juniorskie 138cm. Czy ta narta jest dostepna w długości powiedzmy 145cm lub zblizonej i na płycie? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi