Boogie Napisano 12 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2009 A jaka robota ? ręczna u nich masa roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2009 Za pomoc na ispo To ja tez podziękuję za pomoc na ispo Prezentacja nowych nart Dynastara Bobic modelem - w nowej kolekcji odzieży Ach te nowe Dynastarki ... a dziewczyny Lange .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 12 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2009 Tu chwalimy Roberta a Robert teraz ziwania na stożku:D ale jak sie to mówi każdego szkoda:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 12 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2009 To ja tez podziękuję za pomoc na ispo Prezentacja nowych nart Dynastara.... A Robert na to: "zdrowie Wasze w gardła nasze":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 12 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2009 Booony, alem brzydki ALE ZAPAMIĘTAJCIE HASŁO: DZIEWCZYNY LANGE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jack Napisano 12 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2009 Booony, alem brzydki Teraz sie dopiero zorientowales?:eek: No nic, lepiej pozno niz wcale:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 12 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2009 (edytowane) Dzięki Bobic za nartkii, mojemu bardzo sie podobają. zobaczymy jak mu sie bedzie jeździło Panie modelu:D aż tak źle z Tobą Bobic to nie ma:D:D Edytowane 12 Luty 2009 przez KDZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 16 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2009 Marcin 1973 powiedział że będą zdjęcia więc są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 19 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 Bobic dzięki za te omeglassy, cuda na nogach:D. mój dzisiaj miał je pierwszy raz, warunki arcymuldziaste i stwierdził że te narty to bajka. wczesniej jeździł na atomicach GS9, dzisiaj to by ich juz nie kupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 19 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 Bobic dzięki za te omeglassy, cuda na nogach:D. mój dzisiaj miał je pierwszy raz, warunki arcymuldziaste i stwierdził że te narty to bajka. wczesniej jeździł na atomicach GS9, dzisiaj to by ich juz nie kupił bajka to będzie wtedy jak będzie równo i bardzo twardo :D co do atomica to ja też bym nie kupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 19 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 wypróbujemy na Kasprowym:) jak go uwalcuja:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 17 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2009 Śfagier mój za moim pośrednictwem dziękuje Bobicowi za zajebiste nartki:). Ponoć jeszcze jedną parę jak pomogę sprzedać to następną dostanę gratis:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wituś Napisano 17 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2009 Śfagier mój za moim pośrednictwem dziękuje Bobicowi za zajebiste nartki:). Był je gdzieś przetestować czy to tylko takie ogólne podziękowanie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 17 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2009 Był je gdzieś przetestować czy to tylko takie ogólne podziękowanie?? Musi był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 17 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2009 Śfagier mój za moim pośrednictwem dziękuje Bobicowi za zajebiste nartki:). Ponoć jeszcze jedną parę jak pomogę sprzedać to następną dostanę gratis:D No a moje to nie są te nastepne? Przecie miałeś swój udział:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 17 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2009 No a moje to nie są te nastepne? Przecie miałeś swój udział:cool: Nie nie będę taki pazerny, z tych Twoich wystarczy mi dowód Twojego zadowolenia:), boję się co by Robert zadyszki nie dostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 17 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2009 Czyli nie będziesz grać łatwych piłek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 25 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2009 Dzięki Bobic za te nartki właśnie przyszły i szczęśliwa posiadaczka jest wniebowzięta http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=2476&id_modelu=3440 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 25 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2009 Dzięki Bobic za te nartki właśnie przyszły i szczęśliwa posiadaczka jest wniebowzięta http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=2476&id_modelu=3440 To nie musiałeś 3 par kupić?? Masz rację nie rozpuszczaj bo se potem nie poradzisz 1 para ma im starczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 25 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2009 Dzięki Bobic za te nartki właśnie przyszły i szczęśliwa posiadaczka jest wniebowzięta http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=2476&id_modelu=3440 Oby sie dobrze jezdzilo Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 25 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2009 Oby sie dobrze jezdzilo Pozdr. Ale Stary... jak się będzie dobrze jeździło wiesz co on za to będzie miał...uuuuu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 25 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2009 Sławek nie mów za dużo bo Bobic już więcej nie sprzeda mi nart:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 25 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2009 Tak zapytam z ofa Bobic - czy ciuchy Peaka wypadły ostatecznie z waszych sklepów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 25 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2009 Niestety tak. Ale ciuchy Rossignola tez sa zajefajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 25 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2009 Rozumiem twoją dyplomatyczną odpowiedź, osobiście wolę Peaka zdecydowanie i żałuje, że go już nie ma - szkoda bo chyba w Pl teraz nie wystepuje jakoś specjalnie. Z braku laku nabyłem coś z Rosoła - no powodu do płaczu nie ma:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi