Raceman Napisano 11 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2009 Wielkie dzięki Robert za pozytywne załatwienie sprawy.Szczęśliwi bracia Race:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 11 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2009 Wielkie dzięki Robert za pozytywne załatwienie sprawy. Szczęśliwi bracia Race:D Od butów sobie je odjął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 11 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2009 Od butów sobie je odjął cholera a Ty Sławek sie smiej:D:D wielkie dzieki Robert:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 11 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2009 to teraz bracia kazdy po jednej narcie czy jak? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 11 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2009 to teraz bracia kazdy po jednej narcie czy jak? :D będzie zdjęcie a narta bardzo fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 11 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2009 Raceman już je dostałes?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 11 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2009 Raceman już je dostałes?! już dostał a teraz je ostrzy (bo trochę tępawe były) dzisiaj to ma same omeglassy do ostrzenia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 11 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2009 już dostał a teraz je ostrzy (bo trochę tępawe były) dzisiaj to ma same omeglassy do ostrzenia :D eee:confused: to może te co miały być dla mojego na rocznicę bo ja jeszcze nie dostałam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 11 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2009 eee:confused: to może te co miały być dla mojego na rocznicę bo ja jeszcze nie dostałam:D jakaś hierarchia musi być zachowana ty już jedne dostałaś więc teraz jesteś na końcu kolejki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 11 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2009 jakaś hierarchia musi być zachowana ty już jedne dostałaś więc teraz jesteś na końcu kolejki ;) Kurcze babą jestem, to też się chyba liczy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 11 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2009 Czyzby jakis sped dynastarowy a Robert Pasterzem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 11 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2009 chyba tak:D trochę nieobecny ten nasz pasterz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KR1983 Napisano 11 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2009 chyba tak:D trochę nieobecny ten nasz pasterz. Bo on jest blisko Was, tylko o tym nie wiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 11 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2009 Niestety nie ostrzyłem ich ale za to Marcinowi 1973 dwie dwie pary Omeglassów... PS. KDZ hm... może się coś da załatwić- Robcik wszechmogący!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 11 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2009 (edytowane) Niestety nie ostrzyłem ich ale za to Marcinowi 1973 dwie dwie pary Omeglassów... PS. KDZ hm... może się coś da załatwić- Robcik wszechmogący!! jutro powinny być Edytowane 11 Luty 2009 przez KDZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 11 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2009 Jestem, jestem, musialem tylko przejechac z Warszawy do Wisly, bo jutro kolejna edycja Amatorskich Mistrzostw Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 11 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2009 Jestem, jestem, musialem tylko przejechac z Warszawy do Wisly, bo jutro kolejna edycja Amatorskich Mistrzostw Polski a do kiedy zostajesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 11 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2009 W piatek zmykam do Swieradowa na Snowmanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 11 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2009 Bobic a Ty takie fajne nartki rozdajesz? Daj chociaż jedną druga moze być dla siopstry bo takową posiadam fajna siostra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 11 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2009 Bobic to ja Ci na priva adres rzuce, weź i mnie coś podeślij Course 182 cm mile widziana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 11 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2009 druga moze być dla siostry bo takową posiadam fajna siostra To sie nazywa "reklama" - "smaczna" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 12 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2009 Ludzie, kryzys jest, nie ma nic za darmo! Jak jeden brat drugiemu narte polamal, to trzeba bylo pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 12 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2009 Tak Robert rozdaje a ja płace:D Racemana mi sie żal zrobiło że jeździ na 2 letnich compach i ma nowe:D u mnie jest jedna zasada mówisz masz dzwonisz jestem:D kobiety to CV zdjęcia toples i do rozpatrzenia:D faceci to CV i 30godzin do odrobienia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 12 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2009 faceci to CV i 30godzin do odrobienia:D A jaka robota ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 12 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2009 A jaka robota ? Selekcja i test tych CV co ponizej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi