JC Napisano 21 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2003 ... i nie robię sobie jaj. Sprawa jest poważana. Jeżeli macie listy do Św. Mikołaja to piszcie pod spodem co potrzebujecie. W przyszłym tygodniu jadę na spotkanie wiec doręczę osobiście! Jacek PS. To nie jaja, mówię poważanie, szczegóły wkrótce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limpdurst Napisano 21 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2003 Kto ma list do Św. Mikołaja zbieram... ja prosze fishery RC4 SL o dlugosci 155 cm i jakis fajny kask z mozliwascia dolaczenia szczeki... (stary sie rozp....) pozdrow dziadziunia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fajnie Napisano 21 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2003 Kto ma list do Św. Mikołaja zbieram... ja bym chciała żeby on wreszcie przyjechal albo przelcial nad moim domem, bo ciagle musze wszystkim udowadaniac ze to mikolaj zajmuje sie prezentami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coffy Napisano 21 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2003 Kto ma list do Św. Mikołaja zbieram... Ja prosze o uśmiech...i ucieczke od smutku rzeczywistości...o szczeście i.... i jeżeli to nie bedzie problem o jakiś mały sportowy samochód.... i troszkę kaski.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 21 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2003 Kto ma list do Św. Mikołaja zbieram... ja chce snieg !!!! przywiez nam worek sniegu.... zebysmy mogloi wszycy sie nim cieszyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pozdrofka dal swietego i dla ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiu Napisano 22 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2003 Kto ma list do Św. Mikołaja zbieram... Jacku ! Ja poproszę zdjęcie prawdziwego Św.Mikołaja ... bo resztę to już mam ) Pozdrawiam Misiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirmin Napisano 22 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2003 Kto ma list do Św. Mikołaja zbieram... ja poprosze lodowiec Soelden na własnośc:D noi dorzuć Wierchomle;PPP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rev Napisano 22 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2003 Kto ma list do Św. Mikołaja zbieram... Ja chce wolna kwatere na 6-12 osob w Ruzomberoku w drugiej polowie stycznia, najlepiej za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudy Napisano 22 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2003 Kto ma list do Św. Mikołaja zbieram... ja prosze 10 000zlotych na nowy sprzet dzieki Rudy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skols Napisano 22 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2003 Kto ma list do Św. Mikołaja zbieram... Ja poprosze duzo sniegu.... zdrowka i pomyslnosci...,no i przydalyby sie nowe buciki narciarskie... Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rtgpsn Napisano 22 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2003 Kto ma list do Św. Mikołaja zbieram... No może by tak klika lodowców z infrastrukturą w ładnych górach tak do 4000metrów w centralnej polsce , wszyscy bedą mieli blisko na narty, rower i wspinianie. A i widoki jak w Dolomitach. Pozd dla św.Mikołaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aqva_99 Napisano 22 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2003 Kto ma list do Św. Mikołaja zbieram... ja prosze o ELANY S 12. FUSION albo ATOMICi C:11 ( nie robi mi wielkiej roznicy do tego mikołaj moze dorzucic buciki ATOMIC e9 albo LANGE RRs 80 , z gory dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabik Napisano 23 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2003 Kto ma list do Św. Mikołaja zbieram... bilet lotniczy na alaske dla 4 osub zakwaterowanie w jakiejs guralskiej chatce i karnet tygodnoiwy dla wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHAR_PEI Napisano 23 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2003 Kto ma list do Św. Mikołaja zbieram... No to ja poprosze od Sw. Mikołaja duzo sniegu to przede wszystkim a tak dla siebie to komplecik dynastar omeclass+ buta langa 120 i ładne kijki zeby były pod kolor. No i moze jakieś ładne gogle nie musza być te najdroższe . Pozd Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czerwiumc Napisano 25 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2003 Kto ma list do Św. Mikołaja zbieram... drogi Mikołaju najbardziej czego mi brakuje to zimy , zimy , zimy (zima- stan pogodowy podczas którego utrzymyje się śnieg (wymysł autora)) już marzę o tym aby poczyć mrozek na policzkach i trochę śniegu za uszami fajosko by było także mieć jakiś nowe butki na stópki bo troszkę już moje się rozbiły Mikołaju pozdrawiam ciebie i wszystkie renifery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czerwiumc Napisano 25 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2003 Kto ma list do Św. Mikołaja zbieram... drogi Mikołaju najbardziej czego mi brakuje to zimy , zimy , zimy (zima- stan pogodowy podczas którego utrzymyje się śnieg (wymysł autora)) już marzę o tym aby poczyć mrozek na policzkach i trochę śniegu za uszami fajosko by było także mieć jakiś nowe butki na stópki bo troszkę już moje się rozbiły Mikołaju pozdrawiam ciebie i wszystkie renifery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi