obal Napisano 7 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2009 Czy oglądacie program "Skok na stok"? Jakie są wasze opinie? Dla osób które pierwszy raz słyszały o takim programie dodam, że jest to jakby przewodnik po polskich ośrodkach narciarskich, z końcową ogólną ich oceną. Co prawda nie oglądałem wszystkich odcinków, ale wydaje mi się że jest to dosyć ciekawe i godne polecenia. Z tego co zauważyłem to ukazują prawdę i troszeczkę najeżdżają na te przestarzałe ON. Szkoda tylko, że narciarze pytani o opinię, czasami nie mówią prawdy:mad: Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 8 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2009 A na którym programie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 8 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2009 nSport HD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 8 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2009 Mały OFT. Zrezygnowałem z TV i od 1,5 tygodnia nie mam w ogóle w domu telewizorni Chcę zobaczyć ile wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 13 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2009 Bardzo fajny program, nic nie owijają w bawełnę... po prostu kawa na ławę... Jedno co można się przyczepić, to prowadzący mógł by prezentować jakikolwiek styl jazdy, żeby było na co popatrzeć, a nie ma w ogóle:(. Wczoraj byli w Karpaczu, jeździli po nim jak po burej suce:D, co prawda się tam nie wybierałem, ale po tym programie wiem na 100% że tam na pewno nie zawitam:rolleyes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 13 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2009 Obejrzałem dwa odcinki na Onecie,poza tym leci jeszcze jeden podobny program,tylko nie pamiętam tytułu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 14 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2009 Jedno co można się przyczepić, to prowadzący mógł by prezentować jakikolwiek styl jazdy, żeby było na co popatrzeć, a nie ma w ogóle:(. Sławek może jakeś casting zorganizują, wygryziesz dziada i zaczniesz robic karierę medialną Szkoda że nie mam telewizji n bo na mojej kablówce to bieda jest. A w kwestii programów to dobrze że istnieje i wydaje subiektywne opinie a nie jest tylko programem na zasadzie wazeliniarstwa, gdzie ośrodek takiemu dupowłazowi płaci a ten przedstawia same ochy i achy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 14 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2009 Sławek może jakeś casting zorganizują, wygryziesz dziada i zaczniesz robic karierę medialną No nie, nie bardzo by to miało rację bytu, ob oprócz jazdy na nartach trzeba tam coś powiedzieć o danym ośrodku, a ja mam tendencje do nazywania rzeczy po imieniu:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 14 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2009 No nie, nie bardzo by to miało rację bytu, ob oprócz jazdy na nartach trzeba tam coś powiedzieć o danym ośrodku, a ja mam tendencje do nazywania rzeczy po imieniu:eek: Tylko dlaczego te "rzeczy" mają zazwyczaj obco (bardzo obco) brzmiące imiona :eek:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 14 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2009 Tylko dlaczego te "rzeczy" mają zazwyczaj obco (bardzo obco) brzmiące imiona :eek:. Z prostej przyczyny: polska język uboga język i nie mieć takich słów w słowniku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi