jędrek Napisano 20 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2003 Wybieram się do Folgarii koło Trento .Czy ktoś tam był ? wyciągów i tras podobno dużo , tyle tylko że daleko do Madonny di Campiglio i Marillevy ( 100 km ) , gdybym chciał pojeździć również tam , a nie tylko w Folgarii ( nie mylić z Folgaridą ). Jak ktoś był proszę o recenzję tego miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ignacy Napisano 20 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2003 Folgaria ? Bylem w Madonna i Val di Sole - juz z samego Trento jest daleko do tych miejsc jak na codzienne dojazdy - z Folgarii dojdzie jeszcze kilkadziesiat kilometrow. W Folgarii jest 60 km tras chyba 4 krzesla - mysle, ze na prawde nic specjalnego. MdiC i Val di Sole ma tego o wiele wiecej, ale i tak w skali Alp nie sa to jakies wypasione osrodki. Folgaria chyba nie jest za wysoko i trzeba uwazac na snieg.Ja bym nie jechal, ale to prywatna opinia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 20 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2003 Folgaria ? niestety ja bylam w marilevie kolo folgaridy ...... a nie w folgarii ... ale madonna ful wypasraksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJK Napisano 20 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2003 Folgaria ? Ktos juz o to pytal pare tygodni temu - poszukaj na forum "Wyjazdy, osrodki". Pozdro Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziatwa Napisano 21 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2003 Folgaria ? bylem w polowie marca pusto nawet w sobote, krzesla (chyba z 7 + kilka orczyków) w wiekszosci puste. Fakt górki nie sa wysokie ale bardzo duzo "zgromadzonego" sniegu na stokach mimo ze dookoła była juz wiosna. tak przygotowanych stoków nie widzialem nigdzie w austrii. Ale dla dobrze jezdzacych moze byc nudno bo jest tylko jedna czarna trasa Bylem tam tylko z uwagi na dzieci ale nie zaluje. Folgaria jest pare kilosów od wyciagów, parkingi oczywiscie bezplatne. Ja bylem w martinelli (hotel o tej samej nazwie tuz przy wyciagu) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 23 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2003 Folgaria ? ja bylem tam 2 lata temu rok temu i teraz jade do val di sole tam jest cudnie najlepiej jest sie umiejscowic w pejo bo jest niedrogo a w szedzie blisko jezeli chcesz tam jechac zakwateruj sie w hotelu/apartamentowcu Parco dello stelvio due Pejo to cudna miejscowosc mala tania i ma wyciag z niej jest wszedzie blisko goroco polecam/ z biura europa nostra sa tam wyjadzy w miare tanie np 4 osobowy apartament 1600zl i ski pass 150 euro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi