Boogie Napisano 9 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2009 no to zdane:) 3,5 w indeksie jutro zal cwiczen z prawa administracyjnego gospodarczego więc takze 3majcie kciuki mocno:P po 18.00:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 9 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2009 Gratulacje, najważniejsze żeby kampani nie mieć, ja bym jeszcze postudiowała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 9 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2009 Gratulacje, najważniejsze żeby kampani nie mieć, ja bym jeszcze postudiowała:) Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 9 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2009 słabo trzymaliście. Mam nadzieję że na poprawce będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 9 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2009 uuuuuuuuuuu:eek: nie łam się , ja np. chemię zdawałam 4 razy:D az zdałam:D. za parę lat bedziesz miło to wspominać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 9 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2009 no to zdane:) 3,5 w indeksie jutro zal cwiczen z prawa administracyjnego gospodarczego więc takze 3majcie kciuki mocno:P po 18.00:P Gratulację! Będę trzymał mocno! słabo trzymaliście. Mam nadzieję że na poprawce będzie lepiej Za dużo myślałaś o nartach... Poprawię się,obiecuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 10 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2009 no to zdane:) 3,5 w indeksie jutro zal cwiczen z prawa administracyjnego gospodarczego więc takze 3majcie kciuki mocno:P po 18.00:P Powodzenia Stary:D słabo trzymaliście. Mam nadzieję że na poprawce będzie lepiej Amberka --------------zdasz nie pekaj:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 22 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2009 niedziela, godz. 18.15. Drugie starcie. Dziwna godzina ale tak sobie ten dziwny człowiek zaplanował. Ostatnia rzecz która zaburza mi radość ze zbliżającego się wyjazdu. Potem będę juz tylko myśleć o Saaaaaaaalbaaaaaaaach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 22 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2009 No to TRZYM SIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 22 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2009 amberka masz jakis nieczulych wykladowcow czy oni nie wiedzieli ze wychodzisz za maz i ty cala w skowronkach nie bylo czasu na nauke? powodzenie trzymam kciuki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 22 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2009 amberka masz jakis nieczulych wykladowcow czy oni nie wiedzieli ze wychodzisz za maz i ty cala w skowronkach nie bylo czasu na nauke? powodzenie trzymam kciuki:) starałam sie nie wykorzystywć zbytnio faktu zamążpójścia, ale myślę że z tym człowiekiem i tak by nie przeszło, a wręcz mogłoby przynieść odwrotne skutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 22 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2009 pewnie nie dosc ze szowinista to jeszcze zgredzialey 50 letni kawaler......... ale masz wsparcie w nas wiec teraz juz musi byc dobrze:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 22 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2009 Podzonka. bedę trzymac kciuki, mocniej niż ostatnio:) aa wykładowcy lepiej nie mów o mężu bo może będzie zazdrosny?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 22 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2009 nie wiem czy w ogóle pójdę bo obecnie jestem rozłożona i póki co 38st gorączki. Szlag by to trafił. Ale iść chyba muszę bo nie będę miała kiedy tego zdać. Ehh człowiekowi to zawsze kłody pod nogi i wiatr w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 22 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2009 Kurcze to masz pecha . ale moze wypiłas hertabtę ze śliwką, to by pomogło na choróbsko i na odstresowanie przed egzaminem lub leżysz teraz chora. w każdym bądź razie trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 22 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2009 dasz rade jak nie student da rade to kto ma dać ja walczylem z zal cwiczen do 2 dni przed egzamem:D a przez nie zdanie cw mial bym wylot z uczelni:D wiec nie marudz i do boju: ja tez 3 mam kciuki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 22 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2009 ... Ehh człowiekowi to zawsze kłody pod nogi i wiatr w oczy Przyzwyczajaj się,takie życie... dasz rade jak nie student da rade to kto ma dać ja walczylem z zal cwiczen do 2 dni przed egzamem:D a przez nie zdanie cw mial bym wylot z uczelni:D wiec nie marudz i do boju: ja tez 3 mam kciuki:D I ja!!! Dasz rady!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 22 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2009 I ja też 3mam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 22 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2009 Ja już mam po sesji.. prawie... We wtorek bede miał trzecie podejscie po zdobycie wpisu do indeksu, i znowu stanie kilka godzin w kolejce bo studentów baaaaardzo dużo (bo aż 550 na roku:)) i pewnie znowu się okaże że wpisu nie bede miał bo pan prof chce już do domu bo tak i już! Powodzenia Amberko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 28 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2009 Ja właśnie przebrnęłam przez najcięższą sesję w życiu...wielkie UFF!! Ach, jak dobrze wrócić do normalnego życia po miesiącu maskary...jeszcze tylko 2.5 miesiąca i koniec zajęć, i potem tylko obrona licencjata A, i powodzenia dla wszystkich, którzy jeszcze walczą P.S.: Widzę, że trochę się na forum zmieniło od mojej ostatniej wizyty, fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 1 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2009 P.S.: Widzę, że trochę się na forum zmieniło od mojej ostatniej wizyty, fajnie A ja myślałem, że wybyłaś gdzieś do Afryki tak długo Cię nie było. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 2 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2009 A ja myślałem, że wybyłaś gdzieś do Afryki tak długo Cię nie było. Pozdrawiam. Widzisz, jedna głupia sesja, a jak człowieka z rytmu wybija (oczywiście takiego niezorganizowanego leniucha jak ja ), również pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi