amberka Napisano 5 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2009 Wy sobie śpicie a ja muszę zakuwać więc proszę narciarską brać o trzymanie kciuków w dniu jutrzejszym od godziny 10.00 Jeżdżący na nartach proszeni są o chwilowe pozostawienie kijków lub usadowienie się w tym czasie w knajpie na leżaczku A egzamin jakby kto pytał z Historii myśli ekonomicznej. dzieeeeeeki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 6 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2009 Wy sobie śpicie a ja muszę zakuwać więc proszę narciarską brać o trzymanie kciuków w dniu jutrzejszym od godziny 10.00 Jeżdżący na nartach proszeni są o chwilowe pozostawienie kijków lub usadowienie się w tym czasie w knajpie na leżaczku A egzamin jakby kto pytał z Historii myśli ekonomicznej. dzieeeeeeki z góry Masz w banku. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 6 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2009 To Amerko powodzenia kciuki bedziemy mocno trzymac:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 6 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2009 Powodzenia - potem na priva podam ci maila zebys pifko mogła podesłac:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2009 Będzie dobrze Będzie OK ` Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 6 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2009 bedę trzymać kciuki , na 100% będzie good a potem relaks. czasem tez chciałabym sie: spokój:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 6 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2009 Będę trzymał kciuki aż do 12 - o 11 mój młody zdaje egzamin z rachunkowości - myślę że będzie 2:0 dla naszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 6 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2009 będzie spoko ja jako student też trzymam za Ciebie kciuki:) a ty za mnie 3maj w poniedziałek bo mam prawo cywilne gospodarcze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 6 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2009 Masz w banku. Powodzenia. Ojej !! Nie życz źle dziewczynie! Powodzenia !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 6 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2009 I jak po egzaminie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 6 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2009 dzięki dzięki już po.Spałam dziś jakieś 2 godziny ale jak mi się fuksnie to będzie do przodu. Popisałam się snajperskimi umiejętnościami połączonymi z kobiecą intuicją i napisałam tekst wielokrotnego wyboru Dzięki za kciuki a na piwko... zapraszam serdecznie do Torunia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 6 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2009 dzięki dzięki już po.Spałam dziś jakieś 2 godziny ale jak mi się fuksnie to będzie do przodu. Popisałam się snajperskimi umiejętnościami połączonymi z kobiecą intuicją i napisałam tekst wielokrotnego wyboru Dzięki za kciuki a na piwko... zapraszam serdecznie do Torunia!!! Rozumiem,że dobrze poszło?Mocno trzymaliśmy! Toruń?szkoda,że tak daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 6 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2009 Rozumiem,że dobrze poszło?Mocno trzymaliśmy! Toruń?szkoda,że tak daleko... nie wiem jak poszło ale się nie martwię. w razie co będzie poprawka i nic strasznego się nie stanie toruń daleko ale za to jaki piękny... naprawdę warto:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 6 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2009 toruń daleko ale za to jaki piękny... naprawdę warto:D Tak wiem,byłem tam wiele razy.Zazwyczaj przejazdem,ale raz byłem jako wystawca na targach,była zabawa!Jedna z najlepszych imprez w życiu! No i też trochę zobaczyłem-piękna miasto!Zapewne jeszcze zawitam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 6 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2009 w razie co będzie poprawka i nic strasznego się nie stanie i to jest właściwe podejście studenta do egzaminu:) bo jak stara , studencka maksyma mówi - studiów nie kończą najlepsi tylko najwytrwalsi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 6 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2009 oj ja już swoje na tych studiach przeszłam swoja droga przerąbane jest nie odczuć na własnej skórze porażki np podczas sesji. ktoś jedzie na 5 cały czas, kończy studia z 5 na dyplomie potem idzie np na rozmowę kwalifikacyjną czy egzamin na prawo jazdy, nie spisuje się i jest czarna rozpacz. cały świat się wali do góry nogami a taka ja zaprawiona w boju ma wszystko w... nosie to kto wpada na piwo i piernki? może jakiś mały zjazd skionline? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 6 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2009 oj ja już swoje na tych studiach przeszłam swoja droga przerąbane jest nie odczuć na własnej skórze porażki np podczas sesji. ktoś jedzie na 5 cały czas, kończy studia z 5 na dyplomie potem idzie np na rozmowę kwalifikacyjną czy egzamin na prawo jazdy, nie spisuje się i jest czarna rozpacz. cały świat się wali do góry nogami a taka ja zaprawiona w boju ma wszystko w... nosie to kto wpada na piwo i piernki? może jakiś mały zjazd skionline? Cała prawda o życiu. Trzeba przeżyć wszystko,również ciężką porażkę,jak oko w oko z komornikiem ,żeby później sobie dobrze radzić.Zazwyczaj to wzmacnia,zazwyczaj... :eek: Wpadłbym,ale czasu brak,a ponoć kryzys w kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 6 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2009 studencka maksyma mówi - studiów nie kończą najlepsi tylko najwytrwalsi;) a jedni studiują a drudzy się uczą Jeden z moich najdłuższych egzaminów to pospolita matematyka zdawana w sumie 7 i pół razu przez dwa lata Do tej pory jestem dumny z siebie jak się popłakałem przed facetem za 7 razem i wyprosiłem żeby mnie przeegzaminował tylko z teorii - i to była ta połówka Dwa lata kurestwo zdawałem W sumie moje ukończone ciężko studia zabrały mi 7 lat... a na magisterkę i tak nie starczyło czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 6 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2009 to kto wpada na piwo i piernki? może jakiś mały zjazd skionline? Ach te torunkie "stoki" milo to wspominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 7 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2009 Ach te torunkie "stoki" milo to wspominam Ja dobrze wspominam toruński kacprowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 8 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2009 (edytowane) Na studiach za moich czasów (dinozaury wtedy już nie żyły !!!) mówili że dobry bajer to 90% sukcesu - a teraz to jakieś testy wymyślili - jeszcze wielokrotnego wyboru Brrrrr Amberka - bedzie dobrze - podejście do "studiowania" masz prawidłowe Edytowane 9 Luty 2009 przez ARI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 9 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2009 oj ja już swoje na tych studiach przeszłam swoja droga przerąbane jest nie odczuć na własnej skórze porażki np podczas sesji. ktoś jedzie na 5 cały czas, kończy studia z 5 na dyplomie potem idzie np na rozmowę kwalifikacyjną czy egzamin na prawo jazdy, nie spisuje się i jest czarna rozpacz. cały świat się wali do góry nogami a taka ja zaprawiona w boju ma wszystko w... nosie He he, no dokładnie Ja mam tak samo już od liceum Jutro, w środę i w piątek mam egzaminy ale z jednego to na bank będzie poprawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2009 3majcie dzis za mnie kciuki:D od 13 walcze z cywilnym gospodarczym:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 9 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2009 Bugi oczywiście że będę trzymać w pracy nudy, nic się nie dzieje to chociaż CIę wspomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 9 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2009 Powodzenia! Ja na szczęście (lub też nie na szczęście patrząc innymi %%% kategoriami) mam za sobą studia już. Na 13 do pracy i znów cały dzień .. ale jutro na Stożek, ta myśl pozwoli przeżyć w pracy hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi