amberka Napisano 5 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2009 Nie wiem czy ktoś już umieszczał taką informację, ale pewien sklep sprzedaje nartki i butki za pół ceny więc proszę oto link : http://www.intersport.pl/oferta/narty_i_buty_za_1_2_ceny/buty_za_1_2_ceny/365 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 5 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2009 Wybiorę się do nich w piątek pooglądam a nóż widelec :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziatwa Napisano 5 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2009 dostałem od nich mejla i zachecony byłem rozejrzec sie po sklepie:confused: na lepsze modele nart zadnych wielkich przecen nie było:mad: narty do rekreacji fakycznie tańsze ale nie o 50% na buty nie patrzyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 5 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2009 ja przeglądałam przez internet buty i troszkę ich jest. Można kupować on-line więc jak już but przymierzony i pasi to nie trzeba sie ruszać do sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość stiv Napisano 5 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2009 tylko z numeracją krucho 27 jest w czym wybrać 26 niema prawie nic,za to dla dzieci duży wybór i naprawdę tanio . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 5 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2009 Az mnie kusi czy juz chlopakowi juniorskiej narty na przyszly sezon nie lyknac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 6 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2009 Dzisiaj pierwsze wyjście z domu po 2 tygodniach i gdzie? Kupić buty narciarskie Mojej Pani Po roku nauki stwierdzała: nieee te za miękkie, tu mi kostka lata a tam nie trzyma końca stopy. i nie wybrała najładniejszych !!!!! Tylko te, ktore najlepiej nogę trzymały !! Moi Drodzy: JESTEM DUMNY I tak Nordica Olympia ONE CX zawitała do dom. Cuś takiego http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_buty&id_grupy=2500&id_modelu=2265 tylko kolorki inne Gdybym akurat miał pieniążki a nie wydał na takie bzdurki całej pensji : http://www.allegro.pl/item528034458_sosnowiec.html to bym kupił jeszcze sobie Atomica Sl10 Trudno, dwojga hobby połączyć nie nada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 6 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2009 filatelista - pokrewna dusza :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 6 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2009 Miło Misiek że czujesz się już good:) byłam dzisiaj w Intersporcie w Bielsku ale przyznam sie nic już ciekawego nie widziałam, pustki w dziale nart wszystko sprzedali. ale to dobrze nie będzie im zalegało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 6 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2009 filatelista - pokrewna dusza :-) Blisko ale raczej deltiologia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziatwa Napisano 10 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2009 na lepsze modele nart zadnych wielkich przecen nie było:mad: narty do rekreacji fakycznie tańsze ale nie o 50% Miło Misiek że czujesz się już good:) byłam dzisiaj w Intersporcie w Bielsku ale przyznam sie nic już ciekawego nie widziałam, . byłem wczoraj znów w tym sklepie i o dziwo w stosunku do piatku pojawiło sie duzo nowych przecen na nartach ...tak jakby robili promo na raty albo obsluga tego warszawskiego nie doczytała do końca wskazówek z centrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popcio Napisano 10 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2009 moim zdaniem za Narty Atomic SL 10ib + wiązanie Neox310 750 zł to dobra cena było mało par sl 9 za 500 zł ale refleks już nie ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi