johnny_narciarz Napisano 3 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2009 http://sport.onet.pl/0,1248743,1909203,wiadomosc.html Nasz rodak Jędrzej Dobrowolski z Zakopanego pobił rekord polski we francuskim Vars w speedskiingu.Swoją drogą myślałem,że musiałby to zrobić na terenie naszego kraju,taki chyba był kiedyś regulamin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carverfan Napisano 3 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2009 Zwycięski makaroniarz rozpędził się do 225 km/h :eek: Co powiecie o "drobnej" wywrotce przy takiej prędkości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 3 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2009 Zwycięski makaroniarz rozpędził się do 225 km/h :eek: Co powiecie o "drobnej" wywrotce przy takiej prędkości ? napewno sześciu by mnie niosło:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carverfan Napisano 3 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2009 No co ty Pax ? A ja myślałem, że wstałbyś, otrzepał się jak Twój kreskówkowy idol i zawołał: OOOOOOOOooooo... Mamoooooooo... Ona na mnie leci... Ta przez którą się przewróciłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 3 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2009 o ja...ale jakby byla gleba to ostani to był jego zjazd w zyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 3 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2009 No co ty Pax ? A ja myślałem, że wstałbyś, otrzepał się jak Twój kreskówkowy idol i zawołał: OOOOOOOOooooo... Mamoooooooo... Ona na mnie leci... Ta przez którą się przewróciłem... uśmiałem się...zapomniałem co mi tam prędkość...grunt to nie stracić fryzury....żel i pełny lansik na laski:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 3 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2009 Nie do końca tak z tymi wywrotkami jest. Akurat oglądałem filmik kiedyś na Discovery Ponieważ jest płasko, gości odbijają się jak kaczki na wodzie Natomiast mają poparzone ciało, bo najlepsi pod "kostium" nic nie zakładają !! A szyte to to na miarę -bodajże 1cm, żeby się naciągało na gościa takowego i było jak - za przeproszeniem-kondom dobrze opięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 3 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2009 uśmiałem się...zapomniałem co mi tam prędkość...grunt to nie stracić fryzury....żel i pełny lansik na laski:D Pax nie wiedziałam że są żele które wytrzymują obciążenia przy takich prędkościach :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 3 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2009 Pax nie wiedziałam że są żele które wytrzymują obciążenia przy takich prędkościach :D:D J.Bravo ma takie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babka Napisano 5 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2009 197 to jakas bzdura z tym ze rekord kraju ma byc osiagniety w kraju. MA BYC OSIAGNIETY PRZEZ POLAKA!!!!!!!! TAK JEST WE WSZYSTKICH DYSCYPLINACH WIEC CZEMY NEGUJECIE TEN REKORD????!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 6 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2009 Babka coś Ty taka nastawiona bojowo?? Nikt nie neguje tego rekordu!! Kolega Johny tylko napisał że tak mu się wydawało.... Rekord jest rekord, w Polsce raczej ciężko by go było pobić... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 6 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2009 hmm kurde w vars byłem ale w ktorym to miejscu mogli pobić ten rekord to ja nie wiem, chyba ze nad samymi wyciągami tam gdzie już one nie dochodzą bo raczej na trasach by sie do takiej prędkości nie rozpędził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi