aaaniaaa Napisano 2 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2009 Witam! Szukamy kierowcy i towarzysza na stoku - 3 siostry i sympatyczny Amerykanin... Termin do uzgodnienia, jesteśmy z Wrocławia. Zapewniamy miłe towarzystwo:) Ania, gg 3460968 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 2 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2009 No to - to jest piekne "zapytanie" A ja az 80 km od Wrocka. Sorki ze tak nie w temacie ale pomarzyc zawsze mozna.......... Najlepszego kierowcy i towarzysza zycze. I jazdy na stoku Pozdrawiam p.s. jakbys nie probowala, a tu bylo "srednio" z odzewem, to sprobuj na bratnim forum, tu jest cienko z liczeboscia dolnoslaska, a tam jest calkiem calkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aaaniaaa Napisano 2 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2009 ooo;) dziękuję bardzo i pozdrawiam no i mam nadzieja że tutaj też się ktoś odezwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 12 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2009 Witam! Zapewniamy miłe towarzystwo:) Ania, gg 3460968 taaaaa czesc bardzi mi sie spodobała:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 27 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2009 Re Ogłoszenie jest nieco enigmatyczne,bo nie mówi o miejscu i terminie ,ja także szukam przez ogłoszenie towarzystwa,sprawdż moj post i jeśli dałoby sie skorelowac trase i termin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soqw Napisano 7 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2009 jadę Witam, wybieram sie na narty przełom marca i kwietnia do uzgodnienia, zabiorę 1-2 osoby lub dołączę do grupy. Bardzo proszę o propozycje. Jest sporo ofert w necie na wyjazd do Włoch, ale to grupy 4-6 osobowe. Może tą drogą uda się skompletować załogę. Ja osobiście chętnie wyskoczę do Austrii na 5-7 dni, w sumie koszt ok 1000 pln ze skipasem, a czasem i jedzeniem. Mogę zabrać do 2 osób swoim autem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi