LLoret Napisano 18 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2003 www.skialpinizm.pl/kasprowy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirmin Napisano 18 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2003 coś na smaczek...... smakuje mi:))) pzdr.pirmin:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skols Napisano 18 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2003 coś na smaczek...... Podrazniles mi zmysly LLoret...tyle sniegu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LLoret Napisano 18 Listopad 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2003 coś na smaczek...... "....łaś" Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ignacy Napisano 18 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2003 coś na smaczek...... Pieknie ))D nic dodac nic ujac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skols Napisano 18 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2003 coś na smaczek...... przepraszam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirmin Napisano 18 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2003 coś na smaczek...... jak to są foty z tego sezonu 03/04 to ja wsiadam na rower biore narty i jade posmigac;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macko Napisano 18 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2003 coś na smaczek...... fotki z tego co mi kumpel mówił to prawdopodobnie były robione 3 (trzy) tygodnie temu. pozdrawiam Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LLoret Napisano 18 Listopad 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2003 coś na smaczek...... z tego gdzies sprzed miesiąca Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi