lukas482 Napisano 29 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2009 Witam mam pytanie a zarazem prośbe. wiem ,ze temat pewnie był wałkowany milion razy, ale jakos nie potrafie znaleźć. Gdyby ktoś mógł mi pomóc. A mianowicie chcemy z żoną jechać na narty w drugiej połowie marca, najlepiej żeby to była zorganizowana wycieczka z noclegami i jedzeniem. Interesuja nas Włochy, i tu prośba albo podajcie mi linka gdzie mam szukac podpowiedzi albo polećcie cos ciekawego. dodam, że to będzie nasz pierwszy wyjazd za granicę na narty choc jeździmy nieźle ale jakos sie nie składało do tej pory. Z góry dziekuje za pomoc i pozdrawiam. Łukasz Tokarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszb Napisano 29 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2009 zorganizowana wycieczka z noclegami i jedzeniem. Interesuja nas Włochy, i tu prośba albo podajcie mi linka gdzie mam szukac Łukasz Tokarz hej Łukasz osobiście z tym biurem nie byłem ale znajomi i raczej nie narzekali http://www.nartywalpach.pl/001.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas482 Napisano 29 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2009 hej Łukasz osobiście z tym biurem nie byłem ale znajomi i raczej nie narzekali http://www.nartywalpach.pl/001.php Dzięi serdeczne dokładnie nad tym samym biurem się zastanawiam. pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 29 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2009 A może znajdziesz coś na stronie snowtrex - tyle że tam z własnym dojazdem, resztę oni organizują tzn: hotel, micha i skipass (z tym to akurat najmniej zachodu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi