Homar Napisano 10 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2009 Zibis prosze Cie... fajnie że piszesz ale piszesz 3 posty pod sobą w krótkim odstępie czasu nie poruszając różnych tematów takie rzeczy dopisuje sie przez edycje Zrnic Din to drugi zawodnik po Ivicy który nawiązuje stale walke z czołówką raczej żaden nowicjusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibis Napisano 10 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2009 (edytowane) Zibis prosze Cie... fajnie że piszesz ale piszesz 3 posty pod sobą w krótkim odstępie czasu nie poruszając różnych tematów takie rzeczy dopisuje sie przez edycje tak wiem, zgrzeszyłem.. ale te myśli pojawiały się w pewnych odstępach czasu, a odczuwałem nieodparta pokusę aby się nimi natychmiast podzielić czemu nie edycja - bo bałem się, że nikomu nie będzie się chciało po raz drugi czytać tej samej wiadomości, a dla tych którzy czytaliby pierwszy raz będzie za długa.. Zrnic Din to drugi zawodnik po Ivicy który nawiązuje stale walke z czołówką raczej żaden nowicjusz no wiem, przecież żartowałem.. ale zachowajmy również jakieś proporcje, do Ivicy to jeszcze wagon chleba.. i do parunastu (parudziesięciu?) zawodników innych narodowości też.. więc niespodzianka na pewno jest. no i już się poprawiłem nie dopisuje tylko edytuje, chociaż temat jest mało pokrewny.. co to za dziwny czas panuje na tym forum? wracają stare czasy, kiedy jedynie słuszny był moskiewski..? u mnie (i w całym Krakowie chyba też..) jest dopiero godz 18 z kawałkiem.. Edytowane 10 Luty 2009 przez zibis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 14 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2009 A teraz opuszczamy forum i idziemy przed TV bo o 10:15 rusza slalom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 14 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2009 Slalom już ruszył od 10 tej, a eurosport włączył się po dwóch przejechanych dziewczynach, no ale to tylko były Zahrobska i Vonn, więc nic się nie stało:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 14 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2009 Austriacy dali ciała po całości... Trzymam kciuki za Vonn w drugim przejezdzie i Zahrobską. Moelgg pięknie i walecznie pojechała, ciekawe jak wytzyma w 2 przejezdzie. Strasznie mi sie podobają te nałożenia obrazów przejazdów 2 zawodniczek, fantastyczne porównanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramone Napisano 14 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2009 No to trzymamy kciuki za Kasię i Olę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 14 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2009 Austriacy dali ciała po całości... Trzymam kciuki za Vonn w drugim przejezdzie i Zahrobską. Moelgg pięknie i walecznie pojechała, ciekawe jak wytzyma w 2 przejezdzie. Strasznie mi sie podobają te nałożenia obrazów przejazdów 2 zawodniczek, fantastyczne porównanie. :( Lindsey... Sarka okej ale Marycha dała do pieca, naprawde pokazała klase ale jakoś wolałem Lindsey na czele zobaczyć... Kasia i Ola ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 15 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2009 Dzisiaj slalom panów. Podają, że temperatura na starcie -20! Nasz Maciek Bydliński ma numer startowy 66 na 75 startujących. Myślę, że jego wyniki możemy odnieść do np. Stancla z Kezmarku, czy Zampy ze Smokovca, choć ten jest młodszy. A może pójdzie mu na tyle dobrze, że będziemy mogli go porównywać do Czechów Trejbala lub Kryżla? Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 15 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2009 (edytowane) juz temperaturka spadla do -18 takze nie jest źle :D , swoją drogą to tam musi być im naprawde w tych gumach zimno przy takiej temperaturze, no to teraz czekamy na widowisko:D to co tam sie dzieje to jest naprawde widowisko:D Edytowane 15 Luty 2009 przez bugajson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 15 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2009 Jak szkoda Bodego... jaka szkoda... da to mu do myślenia. Giorgio Rocca też szkoda bo przepięknie jezdzi, tak dupką kręci na boki:rolleyes: Mario Matta też szkoda. Posypali się zawodowcy. Beni cóż - nie stawiałam na niego ale też szkoda tego zawodnika...1,5 sekundy straty to sporo. Nie stawiam na nikogo bo nie mam pojęcia co sie wydarzy w 2 przejezdzie, rownie dobrze cała pierwsza 3 może wylecieć PS. Niestety Bydlński nie ukończył pierwszego przejazdu wiec nie zobaczymy go w drugim przejezdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 15 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2009 (edytowane) szkoda mi Jean-a kurde nie fajnie nie fajnie no ale taki jest sport;) broleniusa też mi żal:D MAAAAAAAAAAAAAAAANNFREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEED !! !! !! Edytowane 15 Luty 2009 przez bugajson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 15 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2009 (edytowane) Bode ogłosił, że potrzebuje "ciepłych klimatów" i robi sobie przerwę - nie wystartuje w SG i gigancie w Sestriere. Nie kibicuje Austriakom (poza Hermann'em), ale 31 letni Pranger jechał świetnie i pierwsze podium Mistrzostw w karierze - złote, należało mu się całkowicie. Francuzi też się cieszą - mają drugą gwiazdę obok Grange'a. Podobał mi się przejazd Felix'a - był to 3 czas przejazdu. Kryzl zajął dobre 8 miejsce, a mogło być lepiej, bo nie był zadowolony z drugiego przejazdu. Ogólnie super zawody. P.S. Zawsze lubiłem patrzeć na jazdę Giorgio Rocca (ćwiczy propriocepcje na jednym z urządzeń, które sprzedaje w Polsce), ale, że ładnie kręci tyłeczkiem, to nie pomyślałem:) - jak to dobrze posłuchać innej strony czasami. Edytowane 15 Luty 2009 przez Bończa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 15 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2009 Według mojego kobiecego oka, które w pełni jest oddane kibicowaniu Hermannowi to jednak najpiękniej jezdzi Rocca, cudna jazda z gracją....a ten tyłeczek... no cóż, widocznie inaczej patrzymy na zawodników;) Brawa dla Manfreda - obronił Austriacki honor Jechał ładnie i nienerwowo. "Dobry Wujo" (czyt. Robert Brunner) rzucił się mu w ramiona jak tylko dotarł do mety:D Miałam ubaw po pachy bo zawsze jak wygrywa jakiś Austriak to pojawia sie ten gościu który intrygował mnie przez kilka sezonów i przez kilka sezonów nazywałam go "Dobry Wujo":) Aż w koncu zrobiłam dochodzenie kim on jest:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 15 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2009 Od jakiegoś (dłuższego czasu) wiem, kto zacz, ten Brunner - trzeba mu oddać, to, że zawodnicy "garną" się do niego, chyba go po prostu lubią i szanują, bo takie gwiazdy, jak team austryjacki, to ciężko do kogoś przekonać. A co do Rocci, to popatrzę też na jego "dupkę" następnym razem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi