SB Napisano 23 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2009 :D:D znowu wpadłem pod stolik!!! :mad: Dobrze się bawisz?!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 23 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2009 :mad: Dobrze się bawisz?!! :D Hmmm, teraz jakiś włoski grajek śpiewa cos Drupiego, a obok polewają włoskie wino ... degustacja ... za oknem znowu syyypie .. Czy dobrze sie bawię ...hmm. ...oczywiście, że NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 23 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2009 Hmmm, teraz jakiś włoski grajek śpiewa cos Drupiego, a obok polewają włoskie wino ... degustacja ... za oknem znowu syyypie .. Czy dobrze sie bawię ...hmm. ...oczywiście, że NIE Wiem...wiem... mam to samo ta pustka pomiędzy 16 jak zamkną wyciągi a 9 rano zanim znowu je otworzą... człowiek nie wie co ma zrobić z sobą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszb Napisano 23 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2009 jak nie wiesz? ... człowiek nie wie co ma zrobić z sobą.... poprostu urywa Ci się film:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 23 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2009 Hmmm, teraz jakiś włoski grajek śpiewa cos Drupiego, a obok polewają włoskie wino ... degustacja ... za oknem znowu syyypie .. Czy dobrze sie bawię ...hmm. ...oczywiście, że NIE Człowieku!Jakie zaklęcie wypowiedzieć,żeby u nas tak sypnęło???Włoskie wino już skonsumowałem,ale za oknem Halny! To mój wrodzony pech?! Chcę jeździć!Chcę na prawdę mocno się wyszaleć,a tu taka lipa! Lepiej trzymać się ode mnie z daleka,bo tylko można sobie pokrzyżować plany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 23 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2009 Jacku, do kiedy jestes we Wloszech? Ja przybywam w poniedzialek do Pampeago. Tylko na kilka dni, ale zawsze .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2009 Dzisiaj na tapetę poszła Madonna di Campiglio. Pogoda ... warunki ... - jak przy moich wyjazdach Jadąc autostradą do Włoch i poruszając sie tutaj zastanawiam się kto został w kraju. Na autostradzie na dwa samochody z Polski jeden Włoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 25 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2009 Jadąc autostradą do Włoch i poruszając sie tutaj zastanawiam się kto został w kraju. Na autostradzie na dwa samochody z Polski jeden Włoski No... w Białce o 14:30 na kamerce pod szóstką nie było kolejki:eek:, to już teraz wiem gdzie byli/są Ci ludzie:D Jak ich spotkasz na stoku w knajpie to powiedz im żeby z rozsądkiem wydawali to euro co kupili po 4,15 bo od jutra będzie po 4,8:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2009 Jadąc autostradą do Włoch i poruszając sie tutaj zastanawiam się kto został w kraju. Na autostradzie na dwa samochody z Polski jeden Włoski Nic dziwnego,że u nas nie ma... kolejek!Patrzyłem dziś na kamerkę z Golgoty ok.południa-przy wyciągu pusto! Ciekawe,czy GAT i inni gestorzy,wyciągną z tego wnioski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fikol Napisano 25 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2009 Na autostradzie na dwa samochody z Polski jeden Włoski i dobrze - tak trzymać - moze w koncu Szanowni Właściciele Polskich Stoków zrozumieją ze ni ma nic za darmo... Dzisiaj w Gastein gdzie się nie obrocilem tam Polacy - jutro chyba Rauris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2009 (edytowane) Ekipa we Włoszech Tym razem pisze z Andalo u stóp ośrodka Paganella, w którym trenuje ekipa US Team oraz Bode Miller Edytowane 27 Styczeń 2009 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2009 Dwa dni z Madonną Przez dwa dni miałem okazje poszusować w Madonnie. Warunki i pogoda były ... jako to w Alpach. Poniżej zdjęcia z Madonny. Uważni mogą doszukiwać się zmian w RC4, Fischera , które miałem okazję potestować m.in. na trasie PŚ 3-Tre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi