JC Napisano 19 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2009 Pamiętam jak na PŚ w Alta Badia zaparkowaliśmy obok siebie nasze auta. Śmieszeni to wyglądało. PS Pozdrowienia z Włoch A za oknem syyyyyypie. Jutro w ruch idą narty ... Watea 94 :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 19 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2009 Pamiętam jak na PŚ w Alta Badia zaparkowaliśmy obok siebie nasze auta. Śmieszeni to wyglądało. PS Pozdrowienia z Włoch A za oknem syyyyyypie. Jutro w ruch idą narty ... Watea 94 :D:D Tobie to dobrze,a ja jutro do roboty. ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 19 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2009 Jacek na nartach i pada snieg... :D wszystko w normie znaczy sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 19 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2009 Jacek na nartach i pada snieg... :D wszystko w normie znaczy sie Znaczy się,przyciąga biały puszek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 19 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2009 Znaczy się,przyciąga biały puszek? Tak, to już normalka, gdzie Jacek tam i śnieg:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 19 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2009 Tak, to już normalka, gdzie Jacek tam i śnieg:D:D No to trzeba go naciskać,żeby zdradzał nam najbliższe plany! Albo inaczej:Jacku,zapraszam w Beskidy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 19 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2009 Jutro w ruch idą narty ... Watea 94 :D:D Fuuuuuuuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 19 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2009 Fuuuuuuuj Jedni zabierają inni pożyczają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 19 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2009 to już wiadomo czemu dziś w ciągu dnia ta lekka odwilż. Jacek na narty do makaroniarzy pojechał, snieg zabrał, mróz zabrał i jeszcze wkurza pozostałych co włoskie stoki moga sobie co najwyżej w internecie pooglądać :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 19 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2009 to już wiadomo czemu dziś w ciągu dnia ta lekka odwilż. Jacek na narty do makaroniarzy pojechał, snieg zabrał, mróz zabrał i jeszcze wkurza pozostałych co włoskie stoki moga sobie co najwyżej w internecie pooglądać :D:D Proszę bardzo, jestem tutaj: http://www.skionline.pl/galerie/?co=&g_rodzaj=obereggen&g_co=galeria&g_id=408&g_numer_zdj=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 20 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2009 (edytowane) Ekipa we Włoszech Jedni zabierają inni pożyczają Hehe, nie nalezy rozpieszczac Klientow Edytowane 20 Styczeń 2009 przez bobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2009 Tak, to już normalka, gdzie Jacek tam i śnieg:D:D A jest tak śnieg padał non stop przez 36 godzin. W górach bajka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 21 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2009 A jest tak śnieg padał non stop przez 36 godzin. W górach bajka!!! Jak będziesz wracał,nie zapomnij zabrać pogodę,a właściwie śnieg,ze sobą. Tutaj totalny "lipton"-deszcz,ciepło,że aż nie miło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 21 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2009 Troche jak Batman szczególnie ten usmieszek. gdyby tylko ta kurtka czarna była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 21 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2009 Jacek się nie chwal że masz Fischery :D:D Kurde ja się zastanawiam jak Ty cały śnieg z tej Polski żeś wywiózł. Ta kurtka nie dość że taka fajna to jeszcze chyba dość pojemna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 21 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2009 Ekipa we Włoszech Kto jeszcze powieli zdjęcie,bo mało ich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2009 Jacek się nie chwal że masz Fischery :D:D Kurde ja się zastanawiam jak Ty cały śnieg z tej Polski żeś wywiózł. Ta kurtka nie dość że taka fajna to jeszcze chyba dość pojemna Przepraszam, a co znaczy pojemna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 21 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2009 Przepraszam, a co znaczy pojemna? Ja zrozumiałem,że niby pod tą pojemną kurtką śnieg wywiozłeś. I dalej co do śniegu.... Wyślij tam ratraki żeby mi na sobotę było ubite jak trzeba Bo ja w puchu to tylko na chwilę a raczej wcale ,wolę po sztruksie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 23 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2009 Freeride we Włoszech To jeszcze coś z Włoch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 23 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2009 piekne zdjęcia:) a ile śniegu:rolleyes: rozmarzyć się można:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramone Napisano 23 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2009 (edytowane) A cóż tak wąsko nóżk? ; D Edytowane 23 Styczeń 2009 przez Ramone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 23 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2009 To nasz śnieg!Poznaje po kolorze! Więc w weekend lipton u nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 23 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2009 Jutro zmiana miejsca z Val di Fiemme na Madonne Przepraszam jeżeli tam tez będzie sypać, a nie w kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 23 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2009 Jutro zmiana miejsca z Val di Fiemme na Madonne Przepraszam jeżeli tam tez będzie sypać, a nie w kraju Kiedy mi dasz uprawnienia do banowania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 23 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2009 Kiedy mi dasz uprawnienia do banowania?? :D:D znowu wpadłem pod stolik!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi