Woytek Napisano 26 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2009 witajcie szukam szybkiego racecarvera. testowalem juz troche szpejow ale jakos nie moge sie przekonac do zadnej deski (nordica spitfire pro/nordica speedmachine mach3/head magnum). czy jezdzil ktos moze na Head isuprshape Speed? jakies opinie? pzdr woytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 27 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2009 Ja wczoraj miałem polecane przez dobrego rider'a Blossom'y. Ciekawa narta, ręcznie robiona, ponoć zapierdziala - jakbyś chciał kontakt to na PM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 27 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2009 W temacie blossmów http://www.spectrolabsport.pl/index.html http://www.spectrolabsport.pl/pliki/Blossom%20Ski%20-%20monitor.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbu Napisano 27 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2009 Ja bym polecił narty, które może nie są zbyt popularne, ale jazda na nich to bajka. Kneissl Super Moto. Może nie całkiem to racecarvery, choć... Narty łatwe, przyjemne i cholernie szybkie. Jedyny minus to szata graficzna, która nie jest zbyt wytrzymała, ale to nie wpływa absolutnie na jakość jazdy. Ale do lansu po Krupówkach, czy Szczyrku to już się całkiem nie nadają. Nie dość, że poobijane, to jeszcze jakieś Kneissle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 27 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2009 Head Suprshape Speed z tyrolia ff14 - dlugosc 177cm. Bardzo fajna i szybka narta. Bardzo dobrze trzyma krawedz na twardym. Nie jest z tych super najtwardszych, alej jakby to okreslic jak to ja tak poetycko narty opisuje.... "elastyczna i gietka" zachowujaca odpowiednia twardosc Polecam, ale zawsze warto sprawdzic na wlasnych nogach jak podpasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 14 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2009 Z kolegą Herbu nie godzę się Kneissl powoli zaczyna uchodzić za ( zresztą taka była cały czas!) legendarną a teraz jeszcze ekslusive ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi