JC Napisano 25 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 czyli nie trzeba sie krwawic na łańcuchy za 500zł...można kupić za 150zł i będą ok! Niby tak, tylko: - jak Ci przyjdzie jechać np. 60 km (ja tak jechałem do Livigno) na łańcuchach - nagle te tanie Ci się rozpadną, - i będziesz musiał kupić nowe, - i będziesz musiał np. nocować, - bo akurat sklepy zamknięte, - a Polizaj nie puszcza to ciekawe jak to przeliczysz? To nie jest wymyślona sytuacja tylko najprawdziwszy przykład z życia!!!:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 25 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 łancuchy to jedno razowy wyddatek wiec uwazam ze nie ma co oszczedzac,a jak ma sie wiekszy zasób portfela to moze warto pomyslec o Spiderach-koszt około 990zł,ale to tylko gdybym mial taka kase ale mysle ze dobre łancuchy - 400zl i masz swiety spokoj na lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fazol Napisano 25 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 Niby tak, tylko: - jak Ci przyjdzie jechać np. 60 km (ja tak jechałem do Livigno) na łańcuchach - nagle te tanie Ci się rozpadną, - i będziesz musiał kupić nowe, - i będziesz musiał np. nocować, - bo akurat sklepy zamknięte, - a Polizaj nie puszcza to ciekawe jak to przeliczysz? To nie jest wymyślona sytuacja tylko najprawdziwszy przykład z życia!!!:eek: no tak...mądry Polak po szkodzie...:)prosty rachuneczek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyszek42 Napisano 26 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2009 Witam, ja polecam takie z dwoma samonapinaczami. Udało mi się kupić Sportmatiki SMX 75 Pewag'a za 460 PLN. Jest to wydatek jednorazowy i nie należy na ten cel oszczędzać kilku złociszy, te niby oszczędności mogą "zemścić się" w najmniej oczekiwanych okolicznościach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi