johnny_narciarz Napisano 25 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2009 (edytowane) Po pierwszej serii czwarty! No i pozostał czwarty! Edytowane 25 Styczeń 2009 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 25 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2009 no i Adaś nam 4 miejsce wyskakal no no bardzo dobrze, oby z formą było teraz juz tylko lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 25 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2009 ale on jest i tak wielki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2009 Co ciekawe,miał najgorsze warunki z całej czołówki.Tylko Jacobsen miał podobnie i... przepadł.Ciekawe,co by było,gdyby dostał taki wiaterek jak dzisiejszy rekordzista? :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 25 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2009 (edytowane) Fakt jest faktem że powinni w młodych inwestować - trenerzy, zaplecze itp a nie tylko Adaś i Adaś, mam nadzieje że teraz wróci do świetnej formy, by odejść "z tarczą" po IO 2012 Edytowane 26 Styczeń 2009 przez Bończa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 26 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2009 Adas bravo-ale czemu tak pozno:) popieram ze w młodych inwestowac, i nie zmieniac Adasiowi tak czesto psychologów itppppppppp-bo chlopak ma bałagan w glowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 26 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2009 adaś to tam raczej sam wie czego potrzebuje bo jest tak doświadczonym skoczkiem, wg mnie Lepistoe moze mu pomoc albo jakiś inny doświadczony trener a nie taki junior jak Kruczek- osobiscie nic do niego nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 26 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2009 Miło, że forma zwyżkuje przed mistrzostwami świata:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 26 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2009 Adas bravo-ale czemu tak pozno:) Dobrze że w ogóle. Oby to nie był chwilowy przebłysk dawnej formy. Nie musi na razie stawać na podium ale ważne aby był w pierwszej 10 i był zadowolony z własnych skoków. Dobre skoki to najlepsza motywacja na dalsze trenowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 26 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2009 Dobrze że w ogóle. Oby to nie był chwilowy przebłysk dawnej formy. Nie musi na razie stawać na podium ale ważne aby był w pierwszej 10 i był zadowolony z własnych skoków. Dobre skoki to najlepsza motywacja na dalsze trenowanie. Myślę,że jeśli PZN nie będzie mieszać w kontaktach Adasia z Lepistoe,to ta forma się utrzyma,a może nawet jeszcze ulegnie poprawie.Patrząc na Tomasza Sikorę i Justynę Kowalczyk,którzy to mają własny team,stworzenie takiegoż naszemu mistrzowi z Wisły to raczej na pewno strzał w dziesiątkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 26 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2009 Myślę,że jeśli PZN nie będzie mieszać w kontaktach Adasia z Lepistoe,to ta forma się utrzyma,a może nawet jeszcze ulegnie poprawie.Patrząc na Tomasza Sikorę i Justynę Kowalczyk,którzy to mają własny team,stworzenie takiegoż naszemu mistrzowi z Wisły to raczej na pewno strzał w dziesiątkę. Edi Federer powiedział, że albo z Lepisto, albo bez PZN. Więc chyba decyzja jest ostateczna, a związek już ją zaakceptował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 26 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2009 ... albo z Lepisto, albo bez PZN... :D Dobrze to ujął!PZN raczej nie ma wyjścia,nawet nie wyobrażam sobie,co by było,gdyby teraz zabronili Adasiowi kontaktu i przed Mistrzostwami Świata forma nagle spadła... :eek: Nieuchronna dymisja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkempes Napisano 26 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2009 chyba Tajner wreszcie przejrzał na oczy i próbuje naprawić swój błąd . Lepiej późno niż wcale Polo T. to taki ścichapęk , kierowca z tynego siedzenia . Dobrze że Adama nie bedzie już w tym samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 26 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2009 Fakt jest faktem że powinni w młodych inwestować - trenerzy, zaplecze itp a nie tylko Adaś i Adaś, mam nadzieje że teraz wróci do świetnej formy, by odejść "z tarczą" po IO 2012 Mysle i nic mi do głowy nie przychodzi co Adam ma robić w Londynie.Będzie tam co prawda troche skoków(w dal,w zwyż, o tyczce i przez kozła) ale to chyba nie to samo:D.Co prawda Blanik był na zawodach w Zakopanem to może i jakieś decyzje zapadły:D. Ale ja bym tam pozwolił Małyszowi odejśc w chwale juz w 2010 po Vancouver;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 26 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2009 Mysle i nic mi do głowy nie przychodzi co Adam ma robić w Londynie.Będzie tam co prawda troche skoków(w dal,w zwyż, o tyczce i przez kozła) ale to chyba nie to samo:D.Co prawda Blanik był na zawodach w Zakopanem to może i jakieś decyzje zapadły:D. Ale ja bym tam pozwolił Małyszowi odejśc w chwale juz w 2010 po Vancouver;). Widać,to była mała pomyłka.Adaś niedawno spotkał się z Leszkiem Blanikiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi