amberka Napisano 2 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2009 johny według Twojego toku rozumowania to teraz powinno być miejsce za podium... Oby ta tendencja w dół nie utrzymała się. A tak w ogole to wcześniej nie widziałam żadnego meczu piłki ręcznej a teraz się wkręciłam. Super sport i bardzo widowiskowy. Tylko się mój Kuba wkurzał bo zamiast tych swoich filmów dokumentalnych na national geografic czy programów na tvn turbo musiał ze mną mecze oglądać on taki mało sportowy jakiś i w ogole zacięcia kibica nie ma. Może zazdrosny bo niektóre fajne chłopaki tam grają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 2 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2009 Amberka - Jony dobrze kombinuje - mówa jest tylko o medalach. A po własnym przykładzie wiem że Twój Kuba polubi sport - nie będzie miał wyjścia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 2 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2009 johny według Twojego toku rozumowania to teraz powinno być miejsce za podium... Amberko,to prawda,na pierwszy rzut oka brak tu logiki.Ja po prostu odliczam do trzech i... od nowa. Było drugie,później trzecie miejsce,to teraz powinno być pierwsze. Jeśli dalej utrzymają formę,to powinno się w końcu udać! Amberka - Jony dobrze kombinuje - mówa jest tylko o medalach. A po własnym przykładzie wiem że Twój Kuba polubi sport - nie będzie miał wyjścia ... Ari,dobrze mnie "odczytałeś". Ja się wkręciłem podczas poprzednich mistrzostw.Mój kolega bardzo lubi m.in.piłkę ręczną,więc zapuszczał podczas pracy mecze i się Johnny-emu spodobało! Wtedy było mi żal,że przegraliśmy z tymi Niemcami,bo niewiele brakowało,powiem nawet,że to myśmy przegrali,a nie Niemcy wygrali.Ale cóż,graliśmy z gospodarzami i trochu chłopaki się gubili.Co się odwlecze to nie uciecze!Odliczamy dni do tytułu mistrza świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi