Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Znów ręczni szaleją

mihumor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

ze tak powiem nie pykło:d......szkoda szkoda kurde wielka szkoda no ale to jest sport:), teraz tylko dunczykow o 3 miejsce trzeba skopać jak burą.... :) i będzie ok:) ja i tak sie ciesze- bo tak jak mowi ARI w 4 są takze jest ok:)-jak by tak inni piłkarze grali (ci co kopią) to by było tez ok:)

Faktycznie szkoda tym bardziej że Chorwaci nic wielkiego dzisiaj nie zagrali.Po naszych błędach na początku drugiej połowy odskoczyli i tak juz zostało.Niemieccy sędziowie gwizdali obiektywnie.Nie ma kogo winić:P. Po prostu nie mieli dzisiaj chłopcy dnia,ale drugi raz z rzędu walcza o medal.To i tak duży sukces.Nie czuje sie zawiedziony wręcz przeciwnie:)

Nie ma pretensji, początek drugiej połowy nie wyszedł, dwie kary oni wykorzystali i tyle. Niemniej z naszych powietrze wtedy uszło i w zasadzie grał już tylko "Józek" Jurasik. Tak jak w pierwszej połowie tylko Marcin Lijewski ciągnął naszą grę ale w drugiej kilka razy nie trafił i Wenta go zdjął. Szkoda bo poza nim nikt nie rzucał z dystansu, nawet prób czy markowań nie było co Chorwatom ułatwiło grę w obronie. No i ich bramkarz wybronił kilka piłek co nas pogrązyło. A wydawało sie w końcówce pierwszej, ze ich mamy i sie zagotują - szybko czar prysł.

Jeszcze pod koniec pierwszej połowy poszli jak burza odzyskali stracone bramki i łudziłam się że może cos z tego będzie ale po przerwie chłopcy się załamali, szkoda ich, fajnie grali. szkoda że chorwacki bramkarz tak bronił.brąz tez dobry tylko trzeba go jeszcze zdobyć:) ale to juz nie powinno byc trudne

Powiem tak, miłość wielką do gier zespołowych wypiłem z mlekiem matki. Dziad mój grywał przed wojną w reprezentacji w kopaną a i mistrza Polski miewał razy kilka. Ja też grywałem w różne zespołowe ale z gorszym skutkiem niż dziady moje. Niemniej kibicem jestem do szpiku i dalej nawet. Wiem co znaczy każdy medal w zespłowych w MS lub w ME co często znaczy to samo a nawet więcej. Pamiętam Wbrzeże Gdańsk z Wentą i Waszkiewiczem, magiczną drużynę najlepszą wtedy w Europie (dla mnie) i to co Bogdan Wenta uczynił lat temu kilka zlepiając z ludzi grających w bundeslidze ten zespół. Wielki szacunek dla niego jako trenera i jako świetnego sportowca. A to, że grał na IO dla Niemców to też szacunek bo byle kogo by nie wzieli a to świetny facet jest i świetny zawodnik był, szkoda,e takiego teraz nie mamy bo by nasze szanse wzrosły. Dużo chłopaki osiągneli:)