Bończa Napisano 28 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2009 Chciałbym podkreślić rolę trenera Wenty w tym zwycięstwie - na ostatnim czasie dokładnie przewidział co się wydarzy i zaplanował akcje. Mało mamy w Polsce takich trenerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 28 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2009 (edytowane) Nowa jednostka czasu w Polsce: 15 sekund=1 Wenta Edytowane 28 Styczeń 2009 przez mysiauek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 28 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2009 tak mysiek "Spokojnie mamy dużo czasu" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 28 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2009 Można byłoby to oglądać w kółko [YOUTUBE]V1oFlYD0KvQ[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 28 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2009 no pięknie , pięknie:) nasi grają o medale , w górach zaczęło sypać - zapowiada się baaardzo przyjemny weekend:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 30 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2009 Zabrakło dziś armat w ataku a ich bramkarz nieźle sobie radził.... i ta cholerna wykładzina, wszystko przez tą wykładzinę. Się odkleiła i w 5 minut początku drugiej połowy było po ptokach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 30 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2009 Było gorzej niż w finale swego czasu z Niemcami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 30 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2009 ZAbrakło chłopakom pary - nie szkodzi - gratulacje za to czego dokonali są w 4 najlepszych na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 30 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2009 ze tak powiem nie pykło:d......szkoda szkoda kurde wielka szkoda no ale to jest sport:), teraz tylko dunczykow o 3 miejsce trzeba skopać jak burą.... i będzie ok:) ja i tak sie ciesze- bo tak jak mowi ARI w 4 są takze jest ok:)-jak by tak inni piłkarze grali (ci co kopią) to by było tez ok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 30 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2009 Faktycznie szkoda tym bardziej że Chorwaci nic wielkiego dzisiaj nie zagrali.Po naszych błędach na początku drugiej połowy odskoczyli i tak juz zostało.Niemieccy sędziowie gwizdali obiektywnie.Nie ma kogo winić. Po prostu nie mieli dzisiaj chłopcy dnia,ale drugi raz z rzędu walcza o medal.To i tak duży sukces.Nie czuje sie zawiedziony wręcz przeciwnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 30 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2009 Niemcy nie weszli nawet do półfinału,a My tak.Zawsze źle się gra z gospodarzem-trudno.Pozostaje gra o brąz i myślę,że nasi jeszcze pokażą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 30 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2009 Nie ma pretensji, początek drugiej połowy nie wyszedł, dwie kary oni wykorzystali i tyle. Niemniej z naszych powietrze wtedy uszło i w zasadzie grał już tylko "Józek" Jurasik. Tak jak w pierwszej połowie tylko Marcin Lijewski ciągnął naszą grę ale w drugiej kilka razy nie trafił i Wenta go zdjął. Szkoda bo poza nim nikt nie rzucał z dystansu, nawet prób czy markowań nie było co Chorwatom ułatwiło grę w obronie. No i ich bramkarz wybronił kilka piłek co nas pogrązyło. A wydawało sie w końcówce pierwszej, ze ich mamy i sie zagotują - szybko czar prysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 30 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2009 Chorwaci byli dziś poza naszym zasięgiem,co nie znaczy,że jesteśmy zbyt kiepscy!Dopisało im szczęście i tyle. W przyszłych mistrzostwach mogą równie dobrze skończyć jak Niemcy,a nasi zapewne znów będą w półfinale,co najmniej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 31 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2009 Jeszcze pod koniec pierwszej połowy poszli jak burza odzyskali stracone bramki i łudziłam się że może cos z tego będzie ale po przerwie chłopcy się załamali, szkoda ich, fajnie grali. szkoda że chorwacki bramkarz tak bronił.brąz tez dobry tylko trzeba go jeszcze zdobyć ale to juz nie powinno byc trudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 31 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2009 Wygranie meczu z Duńczykami będzie bardzo trudne, drugi raz nam się nie uda ich tak rozjechać - to raczej oni będą faworytem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 31 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2009 Wygranie meczu z Duńczykami będzie bardzo trudne, drugi raz nam się nie uda ich tak rozjechać - to raczej oni będą faworytem tak jak mowili w tv syndrom 2 meczu- moze być odwrotnie niz powinno ale ja i tak w nich wierze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 31 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2009 ... ale ja i tak w nich wierze:) Ja też! Będzie dobrze,nawet jak nie wygrają,najważniejsze są te emocje i atmosfera temu towarzysząca.Przynajmniej znów gramy o wysoką stawkę,a Niemcy wracają na tarczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 31 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2009 Powiem tak, miłość wielką do gier zespołowych wypiłem z mlekiem matki. Dziad mój grywał przed wojną w reprezentacji w kopaną a i mistrza Polski miewał razy kilka. Ja też grywałem w różne zespołowe ale z gorszym skutkiem niż dziady moje. Niemniej kibicem jestem do szpiku i dalej nawet. Wiem co znaczy każdy medal w zespłowych w MS lub w ME co często znaczy to samo a nawet więcej. Pamiętam Wbrzeże Gdańsk z Wentą i Waszkiewiczem, magiczną drużynę najlepszą wtedy w Europie (dla mnie) i to co Bogdan Wenta uczynił lat temu kilka zlepiając z ludzi grających w bundeslidze ten zespół. Wielki szacunek dla niego jako trenera i jako świetnego sportowca. A to, że grał na IO dla Niemców to też szacunek bo byle kogo by nie wzieli a to świetny facet jest i świetny zawodnik był, szkoda,e takiego teraz nie mamy bo by nasze szanse wzrosły. Dużo chłopaki osiągneli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 1 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2009 (edytowane) Jest dobrze! To już się stało - wielkie osiągnięcie polskiego handball'u. BRAWO CHŁOPAKI! BRAWO WENTA! Edytowane 1 Luty 2009 przez Bończa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 1 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2009 Brawo Chłopaki - brąz jest nasz :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 1 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2009 POLSKA POLSKA POLSKA !! kasa sobie jeszcze na koniec obronił ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 1 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2009 Super,świetna gra zwłaszcza w obronie rozbiła Duńczyków. Widać było zmęczenie obu zespołów. Piękna sprawa i wieka radość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 1 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2009 Extra !!! Zaby z Chorwatami bylo niezle widowisko. Gorace i nerwowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightgale Napisano 1 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2009 Extra !!! Zaby z Chorwatami bylo niezle widowisko. Gorace i nerwowe No i było widowisko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 1 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2009 Brawa dla naszych chłopaków! Było srebro,teraz brąz,więc następne może będzie złoto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi