SB Napisano 25 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2009 Czy wiecie o tym że transmisje na z pucharu świata na Eurosport które są pokazywane Live nie są tak na prawdę na żywo. Obraz który widzimy w Eurosporcie jest nadawany z 3-4 sekundowym poślizgiem można to łatwo zaobserwować przełączając na Rai sport, tam już zawodnik jest na mecie a w ES jeszcze nie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 25 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2009 Owszem tak... ale nie do konca bo wszystko rozbija sie o przerwy reklamowe i czasem zdarzy sie tak że przerwa sie konczy chwile po tym gdy zawodnik wystartował i przez kawałek nie jedzie na live ale z reguły nie całe odcinki trasy są pokazywane i na tym telewizje nadrabiają takie przeciągnięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 25 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2009 to mają tak specjalnie żeby dało się zrobić piiiiip w odpowiednim momencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 25 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2009 to mają tak specjalnie żeby dało się zrobić piiiiip w odpowiednim momencie No prawie że:D … Prawie wszystko robimy z Warszawy, więc zdani jesteśmy na łaskę korespondentów i ewentualne podsłuchiwanie Anglika, który zawsze jest na miejscu. Siedząc w dziupli mam trzy monitory: obraz techniczny (3-4 sekundy do przodu), obraz właściwy Euro oraz Internet. (zbawienie od niedawna). Do tego podzielić muszę uwagę pomiędzy głos angielski i pseudo-english technika z Paryża. Wszyscy wiemy jak po angielsku mówią Francuzi, nawet profesjonaliści… A ja właśnie się zastanawiałem jak On to robi, bo u niego w serwisie na ścianie wisi plazma i czy jak ma komentować to zakłada słuchawki i patrząc na tą plazmę komentuje, a że ręce ma wolne to jeszcze narty ludziom serwisuje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi