Raceman Napisano 7 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2010 Dla oka coś [YOUTUBE] [/YOUTUBE] [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=nUWWOl_pUXU&feature=related[/YOUTUBE] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 7 Kwiecień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2010 Kalendarz imprez motocyklowych 2010 Dość szczegółowy kalendarz imprez motocyklowych; można też zgłaszać swoje imprezy. Kalendarz Moto 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 7 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2010 Duchowo jestem z Wami. Choć pewnie nigdy nie będę miał takiej maszyny jaką bym chciał. Miałem "mikro namiastkę" w postaci skutera Yamaha ale nie mam już. Choć podobno marzenia się spełniają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2010 Duchowo jestem z Wami. Ja jak bym miał to też bym był z Wami duchowo:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 7 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2010 Mnie tak nie kręcą 2 kółka co 2 narty:p, ale jakby kogoś interesowało to w okolicy mam gościa który robi takie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 7 Kwiecień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2010 Tak, Twoi ziomale są dobrzy i pomału wspinają się na customowe szczyty: http://www.amdchampionship.com/content.php?page=2010euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 7 Kwiecień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2010 Figo - polecam Ci pojechać tam: 06.05.2010 Harley-Davidson Demo Truck Tour (26 motocykli do testowania), zamek Chudów k. Gliwic. Organizator: Arrow Autoryzowany Dealer Harley-Davidson, tel.: 32 353 31 16, www.arrow-harley-davidson.pl 7-8.05.2010 Harley-Davidson Demo Truck Tour (26 motocykli do testowania), Katowice ul. Żyzna 2. Organizator: Arrow Autoryzowany Dealer Harley-Davidson, tel.: 32 353 31 16, www.arrow-harley-davidson.pl Jak już się przejedziesz ( a stanie się to bez problemu - prawko, podpis i jedziesz), to wystarczy - po prostu staniesz się jednym z nas. Nie ma innej możliwości. Powodzenia - warto spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 7 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2010 ...ktoś z Was śmiga po torze wyścigowym ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 19 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2010 Trasy "rodzinne" dla Quadów ... Czy ktoś znam lub wie gdzie w Polsce lub Czechach są weekendowe trasy dla Quadów , chce pojechać ze swoim maluchem , każdy swoim quadem w miejsce gdzie po drodze na noc można się zatrzymać pod namiotem lub w z kwaterą Takie jednodniowe to znam ale chcemy na noc się zatrzymać i aby nie było to miejsce kompletnie przypadkowe P.S To że są w Kanadzie i USA wiem :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 21 Kwiecień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2010 Ekolodzy znajdują nowe obszary działania Tym razem wystąpili przeciwko organizacji imprezy motocykle/quady w obronie wilka:D, którego nie widziano w okolicy od paru lat. Poczytajcie tekst - śmieszno i straszno tam jest: http://www.scigacz.pl/Baja,Gothica,odwolana,ekolodzy,w,natarciu,12554.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 21 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2010 Czy ktoś znam lub wie gdzie w Polsce lub Czechach są weekendowe trasy dla Quadów , chce pojechać ze swoim maluchem , każdy swoim quadem w miejsce gdzie po drodze na noc można się zatrzymać pod namiotem lub w z kwaterą Takie jednodniowe to znam ale chcemy na noc się zatrzymać i aby nie było to miejsce kompletnie przypadkowe P.S To że są w Kanadzie i USA wiem :D:D Być może to Cię zainteresuje http://www.jurapark24.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 21 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2010 kmusial, byłem tam kiedyś ...powiem tak , to teren na 4 max 5 godzin jazdy ,znam bardziej wymagające obiekty, nie nadaje się na tz weekendową rodzinną przejażdżkę z przystankami na obiad ,kolację z noclegiem . Gdyby ją potraktować jako bazę uzupełniającą to byłoby ok . Obawiam się że u nas nie znajdę tego na co mam ochotę . Pisząc posta liczyłem że ktoś zna "nieoficjalną" ale aktywną trasę , gdzie spotykają się ludzie na quadach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 21 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2010 kmusial, byłem tam kiedyś ...powiem tak , to teren na 4 max 5 godzin jazdy ,znam bardziej wymagające obiekty, nie nadaje się na tz weekendową rodzinną przejażdżkę z przystankami na obiad ,kolację z noclegiem . Gdyby ją potraktować jako bazę uzupełniającą to byłoby ok . Obawiam się że u nas nie znajdę tego na co mam ochotę . Pisząc posta liczyłem że ktoś zna "nieoficjalną" ale aktywną trasę , gdzie spotykają się ludzie na quadach . to może poszukaj w quadowych "ustawkach":D http://www.atvpolska.pl/forum/viewforum.php?f=62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 24 Kwiecień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2010 Speedway GP Rozpoczyna się GP w Lesznie. Może ktoś wie, czy gdzieś w necie można obejrzeć transmisje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 24 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2010 Raczej już musztarda po obiedzie, ale następnym razem spróbuj Bończa z tym adresem : http://www.livetipsportal.com/pl/live-transmisje/. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 24 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2010 Cześć Koledzy taki mały apelik. Przy okazji uprawiania fajnej pasji tępmy chamstwo i prywmitywów. Byłem ostatnio w paru interesujących kładowo i motorowo miejscach w okolicach Warszawy i w górach (Beskid Śląski i Żywiecki). To co zobaczyłem jest straszne. Śmietnik, palnie ognisk gdzie popadnie, rozjeżdżanie każej piaszczystej górki pomimo istniej ącego pare metrów dalej interesującego podjazdu. Będąć w takich miejscach odnosiłem nieodparte przekonanie, że brac jeżdżąca na motorach, kładach i terenówkami to banda pijanych degeneratów. Śmiecących i niszczących każdy punkik na swojej drodze. WIEM, ŻE TAK NIE JEST. WIEM, ŻE PORZĄDNI LUDZIE WYWOŻĄ ŚMIECI ŚZANUJĄ PRZYRODĘ I BAWIĄĆ SIĘ W RAJDOWANIE POTRAFIĄ JEJ POMÓC. W tym miejscu więc wielki apel. Tępmy chamstwo i to radyklanie - wszystkie chwyty dozwolone bo nie ma co się użalać. Jeżęli mamy możliwość to sprzątajmy i zadbajmy o logiczne wytyczenie szlaków i problemów. Jak tak dalej pójdzie to nie będzie gdzie jeździć. Gości, którzy niszczą i śmiecą trzeba tępić jak robactwo wszelkimi metodami. Jak o siebie nie zadbamy to zostaniemy wrzuceni do jednego worka z tym smietnikiem. Pamietajmy o tym Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 26 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2010 Mitek , duża część tych samych i nie tylko leje pod swoimi drzwiami , wyrzucają śmieci przez balkon , zostawiają butelki i całą resztę na plaży a śmietnik 2 m od nich . To nie motocykliści , Quadowcy , narciarze , rolkarze i wałkarze ... Takie widoczki jak nie spojrzysz są wszędzie , jedynie na większym terenie mniej zauważalne Tam gdzie ja najczęściej jeżdżę najwięcej śmieci zostawiają po sobie rodziny z dziećmi bo jak tu schować pustą butelkę czy papierki po kanapkach a nie wspomnę o ogryzkach Na "naszym" dzikim parkingu mamy beczkę do której wszystko wrzucamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 26 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2010 no cóż posłowie leją w krzakach przy gmachu sejmu na wiejskiej,więc nie wymagajmy od narodu etykiety...poprostu tak jak wszędzie jest cham i normalny człowiek i nie dorabiajmy do tego ideologi....bo niektórzy pomyślą że my z tych "zielonych"....ja od dłuższego czasu walczę z dzikami,nornicami,kretami,kawkami,wronami....i niestety przegrywam,to jest straszne:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 26 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2010 Cześć no cóż posłowie leją w krzakach przy gmachu sejmu na wiejskiej,więc nie wymagajmy od narodu etykiety...poprostu tak jak wszędzie jest cham i normalny człowiek i nie dorabiajmy do tego ideologi....bo niektórzy pomyślą że my z tych "zielonych"....ja od dłuższego czasu walczę z dzikami,nornicami,kretami,kawkami,wronami....i niestety przegrywam,to jest straszne:cool: Przegrać w uczciwej walce nie wstyd a wygrac w nieuczciwej napewno. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 26 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2010 Pax53 , dzieje się dlatego tak że na posłów wybieramy jako naród, komików ,satyryków,aktorów ,reżyserów ,ludzi którzy tak na prawdę nie mają pojęcia o polityce a wybrani zostali bo widziani byli w telewizji lub prasie Nie twierdzę że ci "przypadkowi" chcą źle dla Polski , ale chcieć to nie wszystko trzeba to jeszcze wdrażać a wdrażać znaczy znać się Nie da się wykręcić chorobą filipińską czy niemożliwością gwałtu ( ) na prostytutce a co tu dopiero mowa o wyrzuceniu peta z samochodu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 26 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2010 Pax53 , dzieje się dlatego tak że na posłów wybieramy jako naród, komików ,satyryków,aktorów ,reżyserów ,ludzi którzy tak na prawdę nie mają pojęcia o polityce a wybrani zostali bo widziani byli w telewizji lub prasie Nie twierdzę że ci "przypadkowi" chcą źle dla Polski , ale chcieć to nie wszystko trzeba to jeszcze wdrażać a wdrażać znaczy znać się Nie da się wykręcić chorobą filipińską czy niemożliwością gwałtu ( ) na prostytutce a co tu dopiero mowa o wyrzuceniu peta z samochodu . wiedzę o tych komikach mam...no ale ja nie próbuję z Polski zrobić Szwajcarii:D poprostu tak jest i tyle....staram się żyć z obowiązującymi normami,a że są dewiaci na tym świecie...to ich poprostu omijam szerokim łukiem.... trzeba głośno mówić o rzeczywistości a nie o utopii:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 26 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2010 Wracając do tematu , mam sprzęt na którym mogę "poszkolić" maluchów od 4 do 7 lat . Do dyspozycji PW 50 oraz YFM 50 Może wspólnie jakaś akcja dla "naszych" dzieci 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 26 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2010 Cześć Wracając do tematu , mam sprzęt na którym mogę "poszkolić" maluchów od 4 do 7 lat . Do dyspozycji PW 50 oraz YFM 50 Może wspólnie jakaś akcja dla "naszych" dzieci No Mój syn to by się pos....ł ze szczęścia tylko, że do Wrocławia daleko niestety ale pomysł fajny. Jak to widzisz w praktyce? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 26 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2010 Mitek , co mam napisać jak wygląda w praktyce ...jeśli ktoś byłby z Wrocławia to telefon i po temacie, transport ,benzynka wszystko do ustalenia . Gdyby ktoś miał jakiś pomysł i będzie to w zasięgu "przejazdu" mojego malucha to chętnie służę sprzętem i czasem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 26 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2010 Koledzy Quadowcy...nie uwierzę, że któryś z Was nie spróbował połączyć obydwóch Pasii... [YOUTUBE] [/YOUTUBE] Ciekawe jak taką jazdę oceniacie pod względem bezpieczeństwa (zbyt bezpiecznie to nie wygląda)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi