Raceman Napisano 26 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2009 W moim albumie rzuciłem kilka fotek slicznotki MOJEJ:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 26 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2009 Jeśli dobrze rozpoznaje to Suzuki Burgman 650? ale nie jestem pewny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 26 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2009 Tak Rafał tylko że to 400 bo jak kupowałem to 650 to były kosmiczne ceny a teraz to wszystko staniało:mad: ps.ale maja wypuścic 900:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 26 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2009 I tak wyglądasz jak Alessandro Del Pierro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 26 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2009 fajny ten burgman, ja mialem możliwosc przejechania się ostatnio z750 bardzo fajna motocykl:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigu Napisano 26 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2009 to i ja sie chetnie pisze na letni zlocik jaezeli jawa ts 350 nie bedzie zbytnim dla was obciachem(dodam ze w 100 % sprawna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 26 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2009 Witaj! To ja na takiej Jawie zaczynałem swoją przygodę - chętnie obejrzę taki zachowany egzemplarz. Do zobaczenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 26 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2009 (edytowane) Też ujeżdżałem taką Jawę! Pierwszy motocykl,jaki miałem zarejestrowany i ubezpieczony... Edytowane 26 Styczeń 2009 przez johnny_narciarz Poprawka kosmetyczna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigu Napisano 26 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2009 (edytowane) a ja zaczynalem na ifa bk 350 z 59teg roku lekko ztuningowana z bakiem od iza 49 i cala masa roznych przypasowan:rolleyes: ps ladne foty ! jakim sprzetem? Edytowane 26 Styczeń 2009 przez bigu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 26 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2009 ... ps ladne foty ! jakim sprzetem? Dzięki! Nic specjalnego - Panasonic Lumix TZ2.Taka małpka,bo lustrzanka na narty nie bardzo.Ten się mieści w kieszeni i nawet dobrze znosi ewentualne upadki. Ifa to dziś klasyk i to chyba obecnie dość poszukiwany? Czasem przeglądam oferty,ale nie widzę ich wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 26 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2009 każdy ma cos wspolnego z jawą........moim pierwszym wypierdkiem była jawa 50:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 29 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2009 każdy ma cos wspolnego z jawą........moim pierwszym wypierdkiem była jawa 50:D Jawa to prawie jak 126p! No może wspólnie z MZ i Simsonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal-r1 Napisano 30 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2009 ja to motocyklowej braci dołączam w krótce:) tylko mam dylemat mały:) jako pierwszy motocylk lepszy jest Hornet czy fazer? Miałem fazera 600 jeszcze wersja przed liftingiem, na starych lampach, ale byłem baardzo zadowolony... (fakt przesiadłem sie ze 125 2T). Poza tym uchodzi za maszyne nie do zepsucia. Niby.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 5 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2010 też dwa koła ale nie rower ... Nie ma tematu poświęconego innym pojazdom które posiadają dwa koła a nie są rowerami dlatego się tu jakoś z partyzanta wcisnąłem . Motocykle różnej kategorii , latam czym się da, jednak najbardziej wymagający na nogi jest cross , ktoś z was też tak zabija czas do zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 5 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2010 (edytowane) Roobs chopie:eek:nie piszesz na temat nart chopie Moderator Cie zbanuje i wytnie temat chopie:D ten upierdliwy chopie:) Edytowane 5 Kwiecień 2010 przez RACECARVERR 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 5 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2010 Roobs chopie:eek:nie piszesz na temat nart chopie Moderator Cie zbanuje i wytnie temat chopie:D Za edytuj to i napisz który, bo ja też moderator a nic takiego nie mam zamiaru robić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 5 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2010 RACECARVERR jak nie na temat nart Jedni jeżdżą na rowerze , rolkach ćwicząc kondycję i nóżki a chciałbym powiedzieć że na motorze ( crossie ) też można i to nie z gorszym efektem . Przydałby się temat gdzie można by poruszyć każdy wątek ( w granicach regulaminu ) , jest po sezonie jednak nie znaczy że musimy sie "rozstawać" do października. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 5 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2010 (edytowane) Roobs chopie tu nie wolno:eek:bo jak wpadnie tem wsciekły to nas wszystkich pogoni:D Roobs chopie szacun że mykasz na moto:D Edytowane 5 Kwiecień 2010 przez RACECARVERR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 6 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2010 eeee, jak to dwa kółka nie w temacie nart?a to, to co niby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 7 Kwiecień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2010 (edytowane) Cross 66 lat temu w Żaganiu http://www.youtube.com/watch?v=rQkUzT1RGmU&feature=player_embedded Tutaj opis tej ciekawej historii związanej z motocyklami scigacz.pl PS. Jakiś czas temu założyłem wątek o moto , ale na razie "nie żyje":) Może w tym sezonie uda się razem gdzieś polatać. Edytowane 7 Kwiecień 2010 przez Bończa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 7 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2010 Bończa, ja chętnie podłącze się do pociągnięcia tego wątku , sam śmigam na motocyklach bez względu na kategorie ...aktywnie bywam na torach wyścigowych tz "plastikiem" jeżdżę też crossem ( mój syn od 4 roku ) oraz jazda na quadzie nie jest mi obca Jakieś miejsce gdzie ,podzielimy się wiedzą nikomu nie zaszkodzi i nie zepsuje klimatu skionline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 7 Kwiecień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2010 (edytowane) No to pociągnijmy, może się paru narciarzy/motonitów podłączy i będziemy mieć swoje podforum moto. Byłoby co robić i o czym pisać w miesiącach bez nart. Połączyłem te dwa wątki - tutaj możemy tematy moto wpisywać. Edytowane 7 Kwiecień 2010 przez Bończa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 7 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2010 Rafek z tego co wiem Łokieć ma chyba quada i ile mi się coś nie pomylało:o. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 7 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2010 (edytowane) powoli sezon czas zacząć...własnie przejrzałem sprzęt i wymieniam klocki,oleje w moim gadzie i ogień w teren:) Edytowane 7 Kwiecień 2010 przez pax53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 7 Kwiecień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2010 Poczekamy, zobaczymy, kto się zapisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi