szparaa Napisano 25 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2009 W imieniu naszej sympatycznej i wspaniałej Kasi przekazuje całemu forum pozdrowienia ze słonecznego regionu Alpe di Siusi w Val Gardenie:) Kaska cieszy się pięknym słoneczkiem, błękitnym niebem i doskonale przygotowanymi trasami - cudowny sztruksik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 25 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2009 Dziękuję za pozdrowienia. Widać dzisiaj w relacjach z Cortiny, że w Italii piękne słońce i wspaniałe warunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2009 I ja dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 25 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2009 Oby miala lepsza pogode niz mieli inni co-poniektorzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 25 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2009 Dziekujemy czekamy na obszerną fotorelacje !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 26 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2009 I ja dziękuję za pamięć :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 31 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2009 Właśnie niestety już wróciłam:( Tak na szybko to pogoda była cudna choć niektórzy z "ekipy" narzekali bo na 7 dni mięliśmy jeden dzien padającego śniegu:rolleyes: a tak lampa, błękit nad sobą, mrozik i duuuużo śniegu. Było sporo ludzi, szczególnie rodaków i to z Wwy, miejscami było wręcz fatalnie i ekstremalnie, ale szczegóły za parę dni - postaram się to w miarę składnie opisać na zdjęciach i słowami:D Generalnie było super tylko krótko. Co najważniejsze, nic nikomu się nie stało (tzn. miałam zderzenie z Niemką ale bark mnie już mniej boli:D). Cóż, ja mam jakieś dziwne szczęście do pogody - na ogół trafiam na czyste niebo i słoneczko:) A więc szczegóły za kilka dni:) Dzięki Szpaara za przekazanie życzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi