wojtus81 Napisano 30 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2011 Ja też nie, ale może jest ktoś na forum kto ma tak licznąrodzinkę a może się zbliża do tej liczby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 30 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2011 Ja też nie, ale... Nie będę kłamał że w ciemno, ale jak by co to mogę Ci pomóc, tylko daj znać kiedy Cię w domu nie ma:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 30 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2011 :eek: oj to trzeba być pracowitym, żeby pokryć rodzinką taką kanapę, ja już raczej nie zdążę, za późno zacząłem:D Może to ma być kanapa prorodzinna?Chodzi o to,żeby wygodnie pokryć partnerkę... Tylko 2 min. 17 s. ... kruca bomba,mało casu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 31 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2011 Nowa ósemka w Tatrzańskiej Łomnicy Więcej informacji na temat nowego krzesła w Tatrzańskiej Łomnicy: http://www.skionline.pl/stacje/?co=newsy&id_txt=4597 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 31 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2011 Więcej informacji na temat nowego krzesła w Tatrzańskiej Łomnicy: http://www.skionline.pl/stacje/?co=newsy&id_txt=4597 Wygląda na to, że z naszego punktu widzenia to nowe krzesło niewiele daje, niewiele uatrakcyjnia ośrodek. Pisząc "naszego" mam na myśli narciarzy oblatanych tu i tam, wymagających - nie zrobi więc wrażenia taka ośla łączka ;)Długość 683 m, przewyższenie 134 m - za 7 mln euro - trochę drogo Pewnie chodzi także o koszty systemów naśnieżania, może jakąś niwelację gruntu/budowę tras... no bo karczowaniem wcześniej zajęła się naturalna "kalamita" 6 lat temu :)W ub. roku, w tym poście wklejałem obrazek z całościowego projektu rozwoju Łomnicy - wydaje się, że chodzi o ten najmniejszy wyciąg, na dole (mniej więcej, bo to przecież tylko schemat był).Szkoda, że nie idą w drugą stronę, czyli w stronę Smokovców - może by się kiedyś udało to połączyć z Hrebienokiem, a może i dalej - Slavkovsky Stit to taka wielka kopa, że aż się prosi ...OK, poniosło mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 31 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2011 W przyszłym roku planowana jest budowa gondoli ze Startu do Skalnego Plesa, a za dwa lata kolejnej gondoli z Tatrzańskiej Łomnicy do Startu. Wstawiłem jeszcze filmy z 2008 z futurystycznym (wtedy) projektem rozwoju. I co? Słowacy trochę wolniej, ale wszystko realizują! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 11 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2011 Fajny filmik z otwarcia sezonu na Łomnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi