lokiec3 Napisano 20 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2009 Sonik trzeci w Quadach. Hołek piąty w samochodach. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 20 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2009 Tak ta wersja Dakaru wybitnie siedzi Hołkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 20 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2009 Hołkowi leży chyba każda wersja Dakaru natomiast jego Nissanowi ta leży bardziej bo na tamtej to zwykle on sie rozlatywał. Szacunek dla Hołka - sympatyczny i poukładany facet, miałem przyjemność go poznać i teraz mu bardziej kibicuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 20 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2009 mniej awaryjny sprzet i wyniki coraz lepsze:) oby tak dalej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 20 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2009 Z tego co pamietam to przed rokiem ? to on zaaplikował dacha na samym koncu... ale sprzęt rzeczywiscie dopracowany może za rok zobaczymy Hołka w teamie fabrycznym? czego mu życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 20 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2009 Zanim Nysa im się rozleciała w zeszłym roku całkiem to dwa razy mieli spore kłopoty w tym zgubienie całego tylnego zawiasu na jakiejś dziurze - w warunkach Dakaru załoga musi to naprawić samodzielnie i oni to zrobili, zaliczyli megastraty a byli wtedy koło 10 miejsca w generalce. Hołkowi już darzały sie w Afryce miejsca w pierwszej 10ce na OSach. Z łatwością tego Dakaru to bym tez nie przesadzał, dużo teamów poodpadało a wielu miało wielkie kłopoty (nawigacyjne rownież). Bardzo dobry wynik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 20 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2009 Halo! Kto powiedział że ten Dakar był łatwy ? Co do zawiasu to owszem rozleciał sie i oni go naprawili ale jak pamietasz - on sam z siebie się nie rozleciał tylko po wpadnięciu przez Hołka w dziure wiec wszystkiego na sprzęt zwalać nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 20 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2009 Szczerze powiedziawszy,to co roku słyszę,że Dakar był zbyt trudny,ale czy to właśnie go nie wyróżnia?Rozumiem kierowców,ale My narciarze często,sami pchamy się w jeszcze trudniejsze tereny... Może liche porównanie,przecież nie robiąc to nie ścigamy się z nikim,ale to jest chyba jakimś wyróżnikiem Dakaru,od pozostałych podobnych rajdów? Ktoś pamięta takiego kierowcę jak Marian Bublewicz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 20 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2009 Ktoś pamięta takiego kierowcę jak Marian Bublewicz? Ja + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 20 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2009 (edytowane) myśle że nikomu kto nazywa sie fanem rajdów samochodowych ta postać nie jest obca... a jesli jest to nie może sie tak nazywać. Dla ludzi z tego środowiska polecam książke "Odcinek Specjalny" opisującą kariere tego 7 krotnego RSMP. Edytowane 20 Styczeń 2009 przez Homar 8 na 7 zmieniłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 20 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2009 myśle że nikomu kto nazywa sie fanem rajdów samochodowych ta postać nie jest obca... a jesli jest to nie może sie tak nazywać. Dla ludzi z tego środowiska polecam książke "Odcinek Specjalny" opisującą kariere tego 7 krotnego RSMP. Prawidłowo! Nie czytałem,ale pewnie w najbliższym czasie poszukam jej.Czytałem za to jakąś książkę(tytułu nie pamiętam),gdzie Sobiesław Zasada wspomina m.in. najdłuższy rajd,jaki kiedykolwiek istniał - Chyba z Paryża do Melbourne.Startował tam seryjnym Porsche,bo sama firma nie chciała go sponsorować!Tak mnie wciągnęło,że przeczytałem w godzinę po otrzymaniu prezentu... dziś już nie ma takich rajdów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 20 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2009 Startuje Rajd Monte Carlo. Transmisja live jutro o 16 na Eurosport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 20 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2009 Niestety to już nie to Monte Carlo co kiedyś... IRC wg mnie ni jak sie ma do WRC (przypomne dla nie kumatych tego roku wybitnie Monte nie jest pierwszą rundą RSMŚ.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 23 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2009 Monte Carlo wspaniale wypada - ponownie. Relacje live są kapitalne - onboard, śmigło, śnieg, lód - wszystko jest bardzo OK. Ave Monte Carlo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi