myszolman Napisano 19 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2009 Z Powodów zdrowotnych oraz innych prywatnych problemów jestem zmuszony oddać rezerwacje dla dwóch osób w Hotelu w valfréjus > chalets d'arrondaz w okresie od 24.01.09 do 31.01.09 Miejsce: www.snowtrex.pl/francja/valfrejus/chalets_d_arrondaz/ceny.html Pobyt w 6 osobowych apartamentach, z ludźmi naprawdę na POZIOMIE ! Cena: jaką dałem za 1 miejsce: 674 zł W CENE WLICZONE SĄ DWA KARNETY NA WYCIAGI NA 6 DNI !!!! Dojazd: własny ZAINTERESOWANYCH PROSZE O KONTAKT: 609783861 lub gg: 4447990 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszolman Napisano 20 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2009 Czy naprawde nie ma nikogo chętnego na wyjazd do Francji za grosze? Zadzwoń a obiecuje, ze sie dogadamy co do ceny! W innym przypadku impreza przepadnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszolman Napisano 20 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2009 Przez pomyłke wkleiłem nie ten link co trzeba. Niżej jest poprawny link z miejscem kurortu http://www.snowtrex.pl/francja/valfrejus/chalets_d_arrondaz/ceny.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 20 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2009 (edytowane) No wiesz.... można takie coś dostać za 500 zł w 4-os studio 28m2 w jednej z tamtejszych agencji (nawet nie jednej), więc okazja mierna..... i stacja mierna. Kupiłeś ze Snowtrexu, więc trochę na Tobie przycięli. Ew. mógł bym tam pojechać za darmo i tylko pod warunkiem, że ktoś mógłby mnie tam zawieść.Pozdrawiam Edytowane 20 Styczeń 2009 przez fanatyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszb Napisano 20 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2009 No wiesz.... można takie coś dostać za 500 zł w 4-os studio 28m2 w jednej z tamtejszych agencji (nawet nie jednej), więc okazja mierna..... i stacja mierna. Kupiłeś ze Snowtrexu, więc trochę na Tobie przycięli. Ew. mógł bym tam pojechać za darmo i tylko pod warunkiem, że ktoś mógłby mnie tam zawieść.Pozdrawiam wiesz Fanatyk trochę przesadziłeś, jak nie chcesz jechać to nie psuj koledze bo stacja wcale nie jest taka zła, jedyny minus to daleki dojazd, setki ludzi jadą do austriackich miejscowości z podobną ilością wyciągów, mieszkają w wiosce oddalonej o 15 km od ośrodka, codziennie jadą zatłoczonym skibusem i cieszą się że płacą 15euro od łóżka za noc. Kolega chce oddać za 674 a może i taniej - biorąc pod uwage że 6 dniowy karnet kosztuje 116 euro czyli po obecnym przeliczniku ponad 500złotych to wychodzi śmieszne 25złotych od łóżka za noc z basenem i zjazdem pod sam dom. Sam byłem tam i to wręcz na 2 tygodnie, wyjeździłem się do syta i wcale nie było nudno biorąc pod uwagę liczne warianty pozatrasowe i na tygodniowy urlop mogę jaknajbardziej polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi