Gość ramones Napisano 19 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2009 Witam! Byłoby miło poznać sympatyczną narciarkę, która nie ma z kim uprawiać tego sportu lub jeździ bez towarzystwa na narty. Ja poruszam się sam i mam mnóstwo wolnego miejsca w aucie. No....czasami towarzyszy mi moja piekna suczka Lassie. Najczęściej jeżdżę w Sudetach polskich i czeskich! Serdecznie zapraszam! Ramonesramones@wp.pl Jestem z okolic Legnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 19 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2009 Sympatyczne narciarki z reguły umieją się po tym forum poruszać i nie ma potrzeby dodawania identycznego wątku w kilku działach. No chyba, że szukasz niezbyt bystrej to wtedy rzeczywiście jest to uzasadnione :D:D Życzę udanych poszukiwań 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 19 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2009 Witam! Byłoby miło poznać sympatyczną narciarkę, która nie ma z kim uprawiać tego sportu lub jeździ bez towarzystwa na narty. Ja poruszam się sam i mam mnóstwo wolnego miejsca w aucie. No....czasami towarzyszy mi moja piekna suczka Lassie. Najczęściej jeżdżę w Sudetach polskich i czeskich! Serdecznie zapraszam! Ramonesramones@wp.pl Jestem z okolic Legnicy kolego chyba fora pomyliles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 19 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2009 Może chłopak ma ciśnienie:) Trzeci, taki sam watek to juz desperacja:D Życzę udanych łowów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ramones Napisano 21 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2009 Dzięki Amberka za pouczenie! Tylko gdzie są te Sympatyczne??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi