zbig12 Napisano 18 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2009 Jedziemy 24 stycznia, warto, poniżej podaje tegoroczne szaleństwo za jedyne 177 Euro. Z St. Johann gdzie będziemy biesiadować, mamy skibusa we wszystkie regiony. Będą zdjęcia. - adres do przeglądu wszystkich regionów narciarskich w okolicy St. Johan http://www.skimap.kitzalps.com/ Kitzbühel SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental ski region Schneewinkel Hochtal Wildschönau Alpbachtal Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Zell am See-Kaprun (incl. glacier Kitzsteinhorn 3,203 m) na wszystkie 7 regionów od tego roku jest jeden skipass “Kitzbüheler Alpen AllStarCard” dorośli 5-dni 177 Euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 18 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2009 Ale 5 dni skipas to na sam Ski Welt nie za wiele a gdzie reszta? Ja bym dodal jeszcze Kitz i Saalbach koniecznie ale mało czasu strasznie. Powodzenia - strasznie fajne tereny:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszb Napisano 18 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2009 ciekawe czy będzie możliwość kupienia sezonówki na cały ten region? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 18 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2009 będzie możliwość kupienia sezonówki na cały ten region? No właśnie - poniżej 15 dni to trudne nawet do pobierznego obskoczenia a kilka miejscówek jest tu bardzo godnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbig12 Napisano 19 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2009 Kitzbuhel jest, Alpbach też. Nigdy nie byłem tam, jeździłem w Solden. Jeszcze pięć dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbig12 Napisano 19 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2009 Nie wiem czy sa sezonówki, chyba tak. Na stronce moja Austria jest numer na 0800xxx i tam są fajni ludzie, gdy czegoś nie wiedzą to oddzwaniają w następnym dniu, można pytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fikol Napisano 20 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2009 (edytowane) oczywiscie sezonowka jest niestety tania nie jest ale warto swietne tereny pisalem o tym w watku o skipasach calosezonowych Edytowane 20 Styczeń 2009 przez fikol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi