Machu Napisano 16 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2009 Pojawiają się wyprzedaże na kolekcje tegoroczną, -20% buty i narty, tak więc ceny są okazjonalne jak na tą część sezonu. Nie podaję nazwy sieci by nie było że reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 16 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2009 Pojawiają się wyprzedaże na kolekcje tegoroczną, -20% buty i narty, tak więc ceny są okazjonalne jak na tą część sezonu. Nie podaję nazwy sieci by nie było że reklama A jak widzisz możliwości rabatowe pod koniec sezonu, może jakaś prognoza, wróżbiarstwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 16 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2009 A jak widzisz możliwości rabatowe pod koniec sezonu, może jakaś prognoza, wróżbiarstwo? pewnie jak wszędzie do 70% :D .......... na skirzepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 16 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2009 jak to moja niezbyt mądra koleżanka kiedyś powiedziała: są wyprzedaże 70, a nawet 100% ) ja czekam na te wyprzedaże 100% :D:D może jakieś butki fajne się trafią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 17 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2009 -70% to owszem ale nie na tegoroczne rzeczy, albo na tegoroczne ale za trzy lata chyba że ktoś chce się poniżej kosztów pozbyć .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 17 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2009 -70% to owszem ale nie na tegoroczne rzeczy, albo na tegoroczne ale za trzy lata chyba że ktoś chce się poniżej kosztów pozbyć .. Obyśmy się nie zdziwili. Bo o ile w Polsce dajemy się rżnąć równo, o tyle na zachodzie raczej tak nie będzie. Poczytajcie o już pierwszych wynikach sprzedaży "za ten sezon" wszystkich firm sportowych. Wszyscy tną równo zapowiedzi zysków. Także nic tylko czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 22 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2009 No to dzisiejsza obserwacja dośc pobieżna w IS Kraków: RC4 WC - 1400, Head Supershape - 1500 a w wersji WC o 100 tańszy (zeszłoroczny?), Rossi 8S -1400, Zenity Z3 1000 zł -tak tylko przechodziłem i rzuciłem okiem przez chwilę. Nie wiem czy ten rok będzie wyjątkowo okazyjny, być może firmy bedą chciały zejśc częsciowo ze stanów magazynowych bo jak się czyta o załamaniu sprzedaży na zachodzie to az ciarki. Może być naprawdę tanio i to może ostatni raz bo nie wiadomo gdzie zmierza złoty a po drugie wiele firm po wyprzedaniu nadstanów magazynowych może już produkowac w nieco mniejszej skali po cenie dającej zarobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 22 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2009 Zachód to zachód a polska rządzi się swoimi prawami - na szczęście. W naszym sklepie trochę śniegu spadło i większość nart tegorocznych się sprzedała zeszłoroczne i starsze w dobrze obniżonych cenach sprzedawały się cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 22 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2009 No u nas o kryzysie popytowym w sprzedaży detalicznej na razie sie tylko czyta w gazetach ale ten kolega powoli już nas dopada, dlatego ten sezon w sprzedaży u nas będzie dobry. Nasz rynek jest jednak dosyć mały w kwesti sprzętu narciarskiego i pewnie więcej sprzedaje sie nart tańszych w całym wolumenie niż na zachodzie. Przypuszczam, że firmy lepiej zarabiaja na wyższych modelach. Ze swoich doświadczeń sklepowych na zachodzie nigdy jakiś megaofert na narty nie widziałem, przeceny bywały co najwyżej interesujące. Przegladając ceny półkowe w listopadzie (czyli wyjściowe) wychodziło drogo w Austrii. Ciekaw więc jestem jak to teraz wychodzi u nich, sprawdzę za dwa tygodnie to we Włoszech i w Austrii, może coś kupię jak sie trafi ale na cuda nie liczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi