fanatyk Napisano 16 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2009 Złotówa leci na pysk euro na koniec notowań międzybankowych o godzinie 19:00 kosztuje 4,2855 pln. To oznacza, że w kantorach już od jutrzejszego poranka będzie po około 4,40:eek::eek::eek::mad:. Jak przekonują analitycy to nie koniec słabnącej złotówki. Nie jest to dla nas dobre info tym bardziej, że zaczynają się ferie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2009 A ja się cieszę i nie bardzo potrafię sobie wyobrazić co by było z moim portfelem jak by euro dzisiaj kosztowało tak jak kilka miesięcy temu 3,30:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 16 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2009 A ja się cieszę i nie bardzo potrafię sobie wyobrazić co by było z moim portfelem jak by euro dzisiaj kosztowało tak jak kilka miesięcy temu 3,30:eek: Nie bardzo rozumiem, a może zarabiasz w Euro?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 16 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2009 Ja tez się cieszę. Nasza branza bardzo cierpi z poowodu niskiego euro. a im wyższe tym lepiej przynajmniej dla mnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2009 Nie bardzo rozumiem, a może zarabiasz w Euro?? Nie nie zarabiam w euro... Coś co produkuję można również przywieźć z Holandii i jak to coś kosztuje tam 1 euro, a cena euro jest 3,3 to ja za swój produkt nie dostanę więcej niż 3,50, a jak euro jest po 4,4 to automatycznie o tą różnicę mogę sprzedać drożej swój produkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 16 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2009 jedynie gdybyś Sławku coś budował to modliłbys się żeby kosztowało 1zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2009 jedynie gdybyś Sławku coś budował to modliłbys się żeby kosztowało 1zł No i tak było w 2004 roku że było 1 zł....o 1 zł droższe niż kalkulowałem do kosztów inwestycji :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 16 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2009 Wiele firm padło przy niskim euro, negocjowali z bankiem kurs a potem przyszło im do tego dopłacac gdy poszło w góre i już ich nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 16 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2009 A mnie to nie cieszy, podobnie jak nie cieszyło mnie zbytnie umacnianie złotówki w zeszłym roku. Mocna złotówka jest dla nas niekorzystna ale zbyt słaba moze nas wpędzić w nieliche kłopoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 16 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2009 Aktualny trend walutowy jest objawem - wynikiem innych wielkich problemow i zawirowan - rowniez miedzynarodowych. Efektem czego moze byc ze "wszyscy" bedziemy mieli mniejsze albo wieksze kuku, niektorzy niestety juz maja. Z tego powodu ze nie jest to wylacznie "temat" walutowy nie ma sie do czego usmiechac. Powaznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziatwa Napisano 16 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2009 Ja tez się cieszę. Nasza branza bardzo cierpi z poowodu niskiego euro. a im wyższe tym lepiej przynajmniej dla mnie:D ...rozumiem ...ale to jest formum narciarskie i wiekszosc z nas na przyjemności wydaje w euro stad w wolimy , jeśli juz ma kurs wzrastac to po za sezonem narciarskim:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2009 ...rozumiem ...ale to jest formum narciarskie i wiekszosc z nas na przyjemności wydaje w euro stad w wolimy , jeśli juz ma kurs wzrastac to po za sezonem narciarskim:rolleyes: Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, a że ja i Karolina jedziemy na tym samym wózku, to zależy nam żeby kurs euro właśnie w sezonie zimowym był jak najwyższy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 16 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2009 A ja się cieszę i nie bardzo potrafię sobie wyobrazić co by było z moim portfelem jak by euro dzisiaj kosztowało tak jak kilka miesięcy temu 3,30:eek: Bede się cieszył razem z Tobą jak mi dołożysz troszkę do wyjazdu alpejskiego;):D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 16 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2009 tak wiec zadam pytanie czy jestescie za wprowadzeniem euro jak najszybciej do PL ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 17 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2009 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 17 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2009 ...rozumiem ...ale to jest formum narciarskie i wiekszosc z nas na przyjemności wydaje w euro stad w wolimy , jeśli juz ma kurs wzrastac to po za sezonem narciarskim:rolleyes: Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził. tak tylko wyraziłam swoją opinie. wiadomo że dla wyjeżdżających jest lepsze niskie. moze by było lepiej gdyby wprowadzili euro ale kto to wie. żeby nie było tylko Polak mądry po szkodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 17 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2009 Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził. tak tylko wyraziłam swoją opinie. wiadomo że dla wyjeżdżających jest lepsze niskie. moze by było lepiej gdyby wprowadzili euro ale kto to wie. żeby nie było tylko Polak mądry po szkodzie. O tym niestety nie nam sądzić. W tej kwestii "obrzezani" mają najwięcej do powiedzenia i rządzą (potajemnie) finansami świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 17 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2009 O tym niestety nie nam sądzić. W tej kwestii "obrzezani" mają najwięcej do powiedzenia i rządzą (potajemnie) finansami świata. I Ci spod "Czerwonego Szyldu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 17 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2009 I Ci spod "Czerwonego Szyldu" To przeważnie ta sama banda. Choć ci spod "szyldu" nigdy nic na własną rękę nie robią. Zawsze się pod kogoś podczepią. Widziałeś kiedyś komucha żeby sam własną firmę prowadził. Zawsze jakąś spółę mają.Sku........ :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 17 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2009 To przeważnie ta sama banda. Choć ci spod "szyldu" nigdy nic na własną rękę nie robią. Zawsze się pod kogoś podczepią. Widziałeś kiedyś komucha żeby sam własną firmę prowadził. Zawsze jakąś spółę mają.Sku........ :eek: :)Fakt niezbity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 17 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2009 to dalej brnac w sprawach finansowych, dlaczego uwazacie ze jak ktos ma spolke to od razu jest zly ble i wogole ?- chyba ze ja to zle zrozumialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 17 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2009 Źle zrozumiałeś czyli na odwrót. Ktoś zły, ble i komuch zawsze sie podwiesza pod spółkę - twierdzenie pewnie nie działa w drugą stronę choć kto wie jak to jest statystycznie. Ten zły nigdy nie działa na własny rachunek, zawsze sie podwiesza - tak ja to zrozumiałem ale mi jest łatwiej bo wiem z doświadczenia wieloletniego kto to komuch:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 18 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2009 Źle zrozumiałeś czyli na odwrót. Ktoś zły, ble i komuch zawsze sie podwiesza pod spółkę - twierdzenie pewnie nie działa w drugą stronę choć kto wie jak to jest statystycznie. Ten zły nigdy nie działa na własny rachunek, zawsze sie podwiesza - tak ja to zrozumiałem ale mi jest łatwiej bo wiem z doświadczenia wieloletniego kto to komuch:D Dokładnie to miałem na myśli. W naszej rodzinie już trzecie pokolenie jedzie na własny rachunek. I też mamy duże doświadczenie kto to....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 18 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2009 Widziałeś kiedyś komucha żeby sam własną firmę prowadził. Nie wiem czy się dobrze zrozumieliśmy Ja mówiłem o tych spod "Rot schildu" Nawet podpowiedzi gugla do "rot" kierują od razu do nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 19 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2009 Euro przebiło bardzo ważną granicę 4,30 pln, a obecny kurs to prawie 4,32pln. Mądre głowy piszą, że następne wsparcie dla tej waluty na poziomie 4,50pln:eek::eek::eek::eek::eek: Oby się mylili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi