Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Euro Po 4,2855 Plm!!!!!!!!!!!!!!!!!

fanatyk

Rekomendowane odpowiedzi

Złotówa leci na pysk euro na koniec notowań międzybankowych o godzinie 19:00 kosztuje 4,2855 pln. To oznacza, że w kantorach już od jutrzejszego poranka będzie po około 4,40:eek::eek::eek::mad::mad:. Jak przekonują analitycy to nie koniec słabnącej złotówki. Nie jest to dla nas dobre info tym bardziej, że zaczynają się ferie.

Nie bardzo rozumiem, a może zarabiasz w Euro??

Nie nie zarabiam w euro...:rolleyes:

Coś co produkuję można również przywieźć z Holandii i jak to coś kosztuje tam 1 euro, a cena euro jest 3,3 to ja za swój produkt nie dostanę więcej niż 3,50, a jak euro jest po 4,4 to automatycznie o tą różnicę mogę sprzedać drożej swój produkt :)

Aktualny trend walutowy jest objawem - wynikiem innych wielkich problemow i zawirowan - rowniez miedzynarodowych.

Efektem czego moze byc ze "wszyscy" bedziemy mieli mniejsze albo wieksze kuku, niektorzy niestety juz maja.

Z tego powodu ze nie jest to wylacznie "temat" walutowy nie ma sie do czego usmiechac.

Powaznie

Ja tez się cieszę. Nasza branza bardzo cierpi z poowodu niskiego euro. a im wyższe tym lepiej przynajmniej dla mnie:D

...rozumiem ...ale to jest formum narciarskie i wiekszosc z nas na przyjemności wydaje w euro stad w wolimy , jeśli juz ma kurs wzrastac to po za sezonem narciarskim:rolleyes:

...rozumiem ...ale to jest formum narciarskie i wiekszosc z nas na przyjemności wydaje w euro stad w wolimy , jeśli juz ma kurs wzrastac to po za sezonem narciarskim:rolleyes:

Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, a że ja i Karolina jedziemy na tym samym wózku, to zależy nam żeby kurs euro właśnie w sezonie zimowym był jak najwyższy:)

Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził:). tak tylko wyraziłam swoją opinie. wiadomo że dla wyjeżdżających jest lepsze niskie. moze by było lepiej gdyby wprowadzili euro ale kto to wie. żeby nie było tylko Polak mądry po szkodzie.

Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził:). tak tylko wyraziłam swoją opinie. wiadomo że dla wyjeżdżających jest lepsze niskie. moze by było lepiej gdyby wprowadzili euro ale kto to wie. żeby nie było tylko Polak mądry po szkodzie.

O tym niestety nie nam sądzić.

W tej kwestii "obrzezani" mają najwięcej do powiedzenia i rządzą (potajemnie) finansami świata.

Źle zrozumiałeś czyli na odwrót. Ktoś zły, ble i komuch zawsze sie podwiesza pod spółkę - twierdzenie pewnie nie działa w drugą stronę choć kto wie jak to jest statystycznie. Ten zły nigdy nie działa na własny rachunek, zawsze sie podwiesza - tak ja to zrozumiałem ale mi jest łatwiej bo wiem z doświadczenia wieloletniego kto to komuch:D

Źle zrozumiałeś czyli na odwrót. Ktoś zły, ble i komuch zawsze sie podwiesza pod spółkę - twierdzenie pewnie nie działa w drugą stronę choć kto wie jak to jest statystycznie. Ten zły nigdy nie działa na własny rachunek, zawsze sie podwiesza - tak ja to zrozumiałem ale mi jest łatwiej bo wiem z doświadczenia wieloletniego kto to komuch:D

Dokładnie to miałem na myśli.

W naszej rodzinie już trzecie pokolenie jedzie na własny rachunek.

I też mamy duże doświadczenie kto to......:mad::(.