Gość pax53 Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 ...jaka to radocha zostawić na tydzień te brudne i szare miasteczko i pojechać w siną biel:):)...jestem taki happy jak w podpisie:D...po powrocie skrobne parę słów starym indiańskim zwyczajem:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 Lubię Cię stary ale mógłbyś mnie nie denerwić. Ja jeszcze trzy tygodnie muszę czekać. Owocnego szusowania. A filmów i fotek narób ile wlezie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 No to udanej zabawy! Doskonale Cię rozumiem bo ja już za tydzien jadę na nartki i odliczam dni i teraz tylko to jest najważniejsze i tym żyję I pamiętaj, jak mawiał Johnny Bravo: w życiu nie liczą się tylko piękne ciało i muskuły...ważny jest także fryyyyz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 no tak fryzzzzz to podstawa,ale ja mam strasznie krótkie i żelu nie używam...jeden problem z głowy:D:D:D...ale mam takiego powera przed wyjazdem że i mięśnie same rosną:eek:....na Val Gardene lecisz Kasiu?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 Lubię Cię stary ale mógłbyś mnie nie denerwić. Ja jeszcze trzy tygodnie muszę czekać. Owocnego szusowania. A filmów i fotek narób ile wlezie. dzięki:) ale jaki wypad ...Livigno:rolleyes:....fajnie przyjacielu:)....to nie spotkamy sie tam...bo ja może wyskoczę tam w marcu-kwietniu....ale co ja mówie przecież to wieki:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 Żel to podstawa:) Lepiej kask się głowy trzyma:D Si, Si Val Gardena, już wszystko mam przemyślane:) Co, gdzie i kiedy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 Żel to podstawa:) Lepiej kask się głowy trzyma:D Si, Si Val Gardena, już wszystko mam przemyślane:) Co, gdzie i kiedy:rolleyes: logistyka wyjazdu to rzecz bardzo ważna....ja też już kupiłem browar,whisky....kask mam też...na ból głowy rano:D aha....biorę radyjka Motorola T5622,które mi zaproponowałaś...w lesie działają extra na odcinku 2-3 km bez większych pagórków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 Nio to tam, patrząc po mapce nie powinno być większego problemu z dogadaniem się bo odpada problem przeszkody w postaci góry bo cały ośrodek jest usytułowany wokół jednej doliny... Przetestuj i ciekawa jestem jak Ci sie to cacko sprawdzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 też tak myślę...nie ma jakby naturalnych przeszkód w postaci...innej góry...pewnie w Saalbach,gdzie jest bardziej różnorodna forma stoków było by gorzej...może wyskoczę do skicircusa,to tylko 20 kilosów:rolleyes:... test opiszę na łamach szanownego forum...oczywiście amatorska retoryką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 skopiuj opis techniczny z netu:) będzie łatwiej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 test opiszę na łamach szanownego forum...oczywiście amatorska retoryką udanej zabawy :D przynajmniej jednego mniej będzie w kolejce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 udanej zabawy :D przynajmniej jednego mniej będzie w kolejce;) Jeśli piszesz o naszej narodowej skłonności To dwóch będzie mniej a właściwie trzech Bo ani ja ani SB nigdzie się nie wybieramy. Tam gdzie trzeba stać,bo tam gdzie na bieżąco to jedziemy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 udanej zabawy :D przynajmniej jednego mniej będzie w kolejce;) święta racja Marcinku:):)...jednego krawata mniej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 chcialo by sie powiedziec jak ten steoretypowy polak no i co sie chwalisz:D nie a tak serio to Pax optima rerum – Pokój najlepszą z rzeczy fajnie Ci:) wszyscy na narty a ja w ksiązki hehe cudnie;D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 święta racja Marcinku:):)...jednego krawata mniej:D Juz od soboty dwoch Gdzies nam sie chyba Paxie przetna szlaki motoryzacyjne w drodze na narty (Nassfeld). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qukiz Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 Heh Juz od soboty dwoch Gdzies nam sie chyba Paxie przetna szlaki motoryzacyjne w drodze na narty (Nassfeld). OD tej soboty? Kiedy wracasz, bo tez sie tam wybieram... tyle ze dopiero 23 stycznia ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 Juz od soboty dwoch Gdzies nam sie chyba Paxie przetna szlaki motoryzacyjne w drodze na narty (Nassfeld). piękny ośrodek i bardzo słoneczny...bo prawie u makaronów:)...życzę udanej zabawy soczku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 Dziekuje i nawzajem. Ja bede wlasnie do 23/01 wczesnego popoludnia po czem fahren nach Polen Wyrownam Ci trasy ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qukiz Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 Heh Dziekuje i nawzajem. Ja bede wlasnie do 23/01 wczesnego popoludnia po czem fahren nach Polen Wyrownam Ci trasy ;) Ehh A szkoda : ) No mysle, mysle btw. zostaw jakis znak rozpoznawalny (nie, nie polamane drzewa:D) Gdzie bd mieszkal? Tropolach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 No szkoda - ciutke sie rozminelismy. Hermagor + skibus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 22 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2009 Żeby nie zakładać nowego tematu i nie bałaganić na forum to tu się dołączę Jutro o 4 rano wyjeżdżam do VG:) Jakby ktoś tam był w terminie 23-31.01. to dajcie znać na forum to... odezwę się po powrocie:D:D:D Cmok! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 22 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2009 Udanego wyjazdu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi