grregs Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 (edytowane) Wybieram się w piatek po południu z Poznania do Spindla. Ostatnie lata tam nie jeździłem. Jaka trasa jest w tej chwili lepsza, przez Szklarską/Jakuszyce czy Lubawkę? Ewentualnie mogę kogos zabrać (jedno wolne miejsce) Edytowane 15 Styczeń 2009 przez grregs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 Ja bym jechał przez Lubawkę, z tym że zaraz za granicą należy skręcić na Zacler, a ominiesz wtedy Trutnov Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca72 Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 (edytowane) z Poznania przez ŚREM GOSTYN RAWICZ DO ŚCINAWY TAM ZA MOSTEM NA ODRZE SKRĘCASZ W LEWO I (NIE PRZEZ LUBIN) JEDZIESZ PROSTO PRZEZ DŁUŻYCE ZABORÓW AŻ DO LISOWIC TAM NA DRODZE 36 DAJESZ W LEWO I DO PROCHOWIC TAM NA MOST W PRAWO I DO LEGNICY POTEM BOLKÓW KAMIENNA GÓRA I LUBAWKA A W CZECHACH TO JAK JUZ KOLEGA PISAŁ JECHAŁEM TAK W SOBOTE JEST OK Z GOSTYNIA DO LUBAWKI 184 KM A DO JAKUSZYC OK 215 Edytowane 15 Styczeń 2009 przez jaca72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grregs Napisano 15 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 z Poznania przez ŚREM GOSTYN RAWICZ DO ŚCINAWY TAM ZA MOSTEM NA ODRZE SKRĘCASZ W LEWO I (NIE PRZEZ LUBIN) JEDZIESZ PROSTO PRZEZ DŁUŻYCE ZABORÓW AŻ DO LISOWIC TAM NA DRODZE 36 DAJESZ W LEWO I DO PROCHOWIC TAM NA MOST W PRAWO I DO LEGNICY POTEM BOLKÓW KAMIENNA GÓRA I LUBAWKA A W CZECHACH TO JAK JUZ KOLEGA PISAŁ JECHAŁEM TAK W SOBOTE JEST OK Z GOSTYNIA DO LUBAWKI 184 KM A DO JAKUSZYC OK 215 Dzieki za wskazówki, co prawda pytałem tylko o końcówkę trasy, bo kilometrażowo to wychodzi tak samo, a nie wiem jak aktualny stan dróg, ale każda rada się przyda (może nie tylko mi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 ja jadę w sobotę rano z wolsztyna jak chcesz to możesz się dołączyć wyjazd godz 5.00 zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grregs Napisano 15 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 ja jadę w sobotę rano z wolsztyna jak chcesz to możesz się dołączyć wyjazd godz 5.00 zapraszam Dzięki za propozycję. Wyjeżdzamy w piątek po południu, mamy już zaklepane noclegi - powrót w niedzielę. Tak jak pisalem mamy jedno wolne miejsce w aucie, dwie się raczej nie wcisną bo narty jadą w środku. BTW Na wstawanie w środku nocy i tak się nie skuszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lider_ Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 bo narty jadą w środku. Ręki bym sobie uciąć nie dał, ale wydaje mi się, że w Czechach nie wolno przewozić nart w środku. Chociaż jazda "na Szengenie" wyklucza to, że czeski pogranicznik zwróci na to uwagę podczas kontroli granicznej (bo jej nie ma). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 Ręki bym sobie uciąć nie dał, ale wydaje mi się, że w Czechach nie wolno przewozić nart w środku. I bardzo slusznie. Szkoda by bylo reki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 16 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2009 Ja bym leciał na Szklarke-ale jak mowiles kilometry podobne.Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkempes Napisano 16 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2009 zdecydowanie przez Lubawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daviomax Napisano 19 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2009 Widzę ,że mój głos tutaj już duzo nie zmieni ,ale też polecam przez Lubawke ,jadąc przez Szklarską masz jeszcze uciązliwy kawałek z Harachova do celu-życzę milego śmigania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi