witek52 Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 Pragnę się z Wami podzielić moim sposobem prania bielizny. Wiem , wiem można wogle nie prać, bo podobno nie śmierdzi;). Podejrzewam, że podany niżej patent może nie znaleźć zrozumienia wśród płci nadobnej, ale trudno zaryzykuję. Po powrocie z nart zdejmujemy z siebie wszystko za wyjątkiem spodniej bielizny i wchodzimy po prostu pod natrysk, lub do wanny. Myjemy się jakby nigdy nic, po pewnym czasie zdejmujemy bieliznę i przy jej użyciu domydlamy się. Teraz wystarczy wypłukać ją pod bieżącą wodą, na kaloryfer i gotowe. Sposób niestety nie sprawdza się przy osobach, które uważają, że nie tylko pranie, ale i kąpiel jest czynnością zbędną i wręcz uwłaczającą prawdziwemu narciarzowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 lubię wesołych ludzi:D...tak trzymaj chłopie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 :Dnie ma w tym niczego śmiesznego... ja też tak często robię... ale najczęściej z "górą" bielizny narciarskiej (bluzkami, golfami), niewygodnie sie to w zlewie pierze. Ten patent jest dobry nie tylko na nartach ale również po basenie, tak jest po prostu najwygodniej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 To dawaj fotki Wrozka, co bysmy wiedzieli dokladnie jak sie to robi:D P.S. A Maier jezdzi ze mna caly czas w aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 To dawaj fotki Wrozka, co bysmy wiedzieli dokladnie jak sie to robi:D P.S. A Maier jezdzi ze mna caly czas w aucie :ppo bandzie, po bandzie:D PS. Pozazdrościć... To napisz na PM kiedy masz czas to jak się postaram jakoś dopasować (tylko nie pt-sb-nd, bo mam caaaalutki czas zajęty szkołą)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 :ppo bandzie, po bandzie:D Zaraz tam po bandzie. Po prostu jesteśmy żądni wiedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 ...nie brnij... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 Wyobraźnia ,wyobraźnią Ale mężczyźni są wzrokowcami :D. Dawaj Kasia,.....dawaj śmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 A przy kobietach ZAWSZE mozemy sie czegos nauczyc. Dawaj, dawaj. Powiedzialas A, trzeba powiedziec i B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 B:p A Ty Figo nie fikaj bo mam Twój striptiz na stoku na filmiku:) Koniec spamu Chłopaki bo naskarżę do Admina:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 B:p A Ty Figo nie fikaj bo mam Twój striptiz na stoku na filmiku:) Koniec spamu Chłopaki bo naskarżę do Admina:D:D:D Jaki tam koniec. Ten śtreptiz to SB a nie mój. Zresztą ja nie wstydliwy,jak masz mój to dawaj go. Wszystko będzie w temacie bo było za ciepło i bieliznę trzeba było zdejmować. Na szczęście tylko górne partie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 Jaki tam koniec. Ten śtreptiz to SB a nie mój. Zresztą ja nie wstydliwy,jak masz mój to dawaj go. Wszystko będzie w temacie bo było za ciepło i bieliznę trzeba było zdejmować. Na szczęście tylko górne partie. Mowię o Twoim striptizie a nie o SB:p Twojego tu nie wstawię bo dzieci też tu zaglądają czasami na forum :D:D A poza tym musiałabym go najpierw na YouTuba wstawić:eek: Ale filmik był hot!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 Mowię o Twoim striptizie a nie o SB:p Twojego tu nie wstawię bo dzieci też tu zaglądają czasami na forum :D:D A poza tym musiałabym go najpierw na YouTuba wstawić:eek: Ale filmik był hot!!! No to koniec tematu. Skoro miałbym wystraszyć a nie daj boże zgorszyć jakie niemowlę :eek:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 No to koniec tematu. Skoro miałbym wystraszyć a nie daj boże zgorszyć jakie niemowlę :eek:. Spokojnie, niemowle mogloby nie zaskoczys ze jestem human tylko za jakies animala mogloby Cie lyknac ;) U tych maluchow jeszcze oczy niewyrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 Śmiało Kasia... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 Kasiu czekamy......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 No i co - Kasia nabrala "cosik" w usta a my marzymy dalej....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 Kasia! Kasia! Kasia! Kasia! Kasia!.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 No i co - Kasia nabrala "cosik" w usta a my marzymy dalej....... a jak Witek będzie pierwszy z filmikiem :eek::eek::D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fazol Napisano 16 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2009 Pragnę się z Wami podzielić moim sposobem prania bielizny. Wiem , wiem można wogle nie prać, bo podobno nie śmierdzi;). Podejrzewam, że podany niżej patent może nie znaleźć zrozumienia wśród płci nadobnej, ale trudno zaryzykuję. Po powrocie z nart zdejmujemy z siebie wszystko za wyjątkiem spodniej bielizny i wchodzimy po prostu pod natrysk, lub do wanny. Myjemy się jakby nigdy nic, po pewnym czasie zdejmujemy bieliznę i przy jej użyciu domydlamy się. Teraz wystarczy wypłukać ją pod bieżącą wodą, na kaloryfer i gotowe. Sposób niestety nie sprawdza się przy osobach, które uważają, że nie tylko pranie, ale i kąpiel jest czynnością zbędną i wręcz uwłaczającą prawdziwemu narciarzowi. a po co prać na drugi dzień jest łatwiej założyć-trzeba tylko pamiętać, żółtym do przodu a bronzem do tyłu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 16 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2009 a po co prać na drugi dzień jest łatwiej założyć-trzeba tylko pamiętać, żółtym do przodu a bronzem do tyłu:D Fuuuuujjjjjjjjj!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 16 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2009 To żeście mnie teraz dobili ........... trzeba to wszytko prać ?????????? hmmmmm ..... czyżby to było powodem dla którego nigdy nie narzekałem na zatłoczone stoki i niebotyczne kolejki? A ja głupi myślałem, że wszyscy mnie lubią i z czystej uprzejmości przepuszczają w kolejkach. Cóż, teraz robić? ...............prać czy nie prać, o to jest pytanie. :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 16 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2009 Tiaaaa, nabrałam "cosik" w usta i przemilczę to:D:D:D Dzięki Chłopcy za doping ale z trudem powstrzymam się od ujawniania niezwykle zmysłowego striptizu w wykonaniu nieobliczalnego Figo :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biegówki Napisano 16 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2009 Po co prać-brud sam odpadnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 17 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2009 No nie - tak się nie robi - obiecanki ... itd itd .... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi