Wituś Napisano 23 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2009 A wracajac do tematu Attraxion III. Te narty to ja wybralem zonie i prawda byla taka, ze to ja sie nimi bardziej zachwycalem na samym poczatku niz ona. Ale teraz to by ich juz na zadne inne nie zamienila, bo nie dosc ze sie jej podobaja to jeszcze sie jej na nich super jezdzi. No i to jest to co chciałem napisać ,że niektóre kobiety to takie nieporadne są i facet musi za nie zadecydować!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 23 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2009 Ehh Ci nasi mężczyźni. Ale czy nie za to ich kochamy? :D:D A co do tematu nart to gratuluje PIĘKNEGO wyboru Niech Ci się dobrze jeździ masz rację ani oni nas nie rozumieją ani my ich ale jakoś się kochamy:) dziękuje za gratulacje (ale jeszcze ich nie mam:D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 23 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2009 No i to jest to co chciałem napisać ,że niektóre kobiety to takie nieporadne są i facet musi za nie zadecydować!! Nie sa nieporadne ale jeśli się nie znają to powierzają tą kwestię komuś bardziej doświadczonemu. te narty są pierwszymi które ja wybierałam wcześniej pomagal mi mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wituś Napisano 23 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2009 Peace siostro ja piszę że niektóre!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 23 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2009 Peace siostro ja piszę że niektóre!! jasne że peace bracie!:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 23 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2009 Nie sa nieporadne ale jeśli się nie znają to powierzają tą kwestię komuś bardziej doświadczonemu. Dokladnie tak. Kobiety zazwyczaj gubia sie we wszystkich oznaczeniach, symbolach itp. Tak bylo tez i w moim przypadku, zona powiedziala: "Wybierz narty takie zeby mi sie dobrze jezdzilo". Tak tez zrobilem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 23 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2009 ... niektóre kobiety to takie nieporadne są i facet musi za nie zadecydować!! Ja sam wybrałem nartki dla mojej ukochanej,ale... ona jeszcze wtedy nigdy nie jeździła na nartach.Smykałkę ma!I to wyjątkową! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 30 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2009 mam! dostałam je! piękne czarne nartki:D jutro je przetestuje to napisze jak mi się jeździło. znaczy sie jak znajde odpowiednie słowa:D fachowe pewnie nie będa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 31 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2009 (edytowane) Podziękowania Chciałam podziekowac wszystkim którzy doradzili mi bym kupiła Rossignole Attraxion III. Bardzo dziękuję Bobic'owi, który mi je załatwił .są super. łatwość z jaką wykonuje sie skręty..leciutkie super sie na nich jeździ nie ma co porównywac z moimi poprzednimi unisexami. warunki były średnie duzo muld ale na nich jazda to przyjemność. Polecam Edytowane 31 Styczeń 2009 przez KDZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 1 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2009 Wszyscy powinni pomocnicy powinni dostać po reputacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 1 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2009 już się robi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 1 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2009 Podziękował. Ciesze sie, że Ci przypasowały a twoje zadowolenie utwierdza mnie w przekonaniu, że dla swojej Pani tez dobre wybrałem - bo te same:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 1 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2009 jeszcze tak dobrze mi się nie jeździło:). nawet mój stwierdził że zmieni sobie z Gs na SL skoro mi tak spasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi