hotrok Napisano 18 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2009 A musisz miec z tego sezonu. Bo poza szata graficzna to zmian wielkich nie ma. A nawet szata graficzna w czarnej wersji jest dosc podobna. Zeszloroczne sa tansze, cos okolo 1300. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 18 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2009 A musisz miec z tego sezonu. Bo poza szata graficzna to zmian wielkich nie ma. A nawet szata graficzna w czarnej wersji jest dosc podobna. Zeszloroczne sa tansze, cos okolo 1300. Za te z twojego linka dałem 1200 - warte były:-). Tegoroczne myślę, że będą do kupienia jak sie zaczna wyprzedarze za ok 1350 zł - tak już sprzedawali na promocji w grudniu w sklepach Quicksilver-Rossiniol, teraz też już zaczeli wyprzedaż, od soboty, dzieciaką rękawiczki kupowałem ale akurat w sklepie bez desek więc nie wiem czy je też już przecenili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 18 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2009 pewnie ze nie muszę. aczkolwiek podobały mi się te czarne Style. ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma:) poczekam jeszczee chwilę i cos na pewno kupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 18 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2009 pewnie ze nie muszę. aczkolwiek podobały mi się te czarne Style. ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma:) poczekam jeszczee chwilę i cos na pewno kupie. A dzwoniłaś do tego kolesia do którego podałem Ci telefon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 18 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2009 jeszcze nie. może jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 19 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2009 A dzwoniłaś do tego kolesia do którego podałem Ci telefon? dzwoniłam, na dzień dzisiejszy nie ma ich ale cos ma być w przyszłym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 19 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2009 dzwoniłam, na dzień dzisiejszy nie ma ich ale cos ma być w przyszłym tygodniu. a może by tak zapytać bezpśrednio u źródeł :D tam zawsze mieli dobre ceny a i kontak jest na bierząco dostępny co prawda w opisie ma dynsatar.com ale i rossim też handluje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 19 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2009 :eek: no tak. ale gafa. a ja dalej w google wpisuje i szukam:D taka tam ze mnie blondynka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 22 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2009 Dziś w IS widzialem fajnie przecenione narty kobiece Head Power One - za niecałe 1000 zł - to świetnie ocenione w testach narty kobiece http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=2366&id_modelu=3046 W NTN mają jedna z najwyższych ocen w klasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 23 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2009 Dzięki Mihumorku ale jestem w trakcie zakupu:D. jak kupię i pojeżdżę to się odezwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 23 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2009 A tak z ciekawości - na co sie zdecydowałać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 23 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2009 Na rossignole attracion III. chyba dobry wybór. tak je wszyscy zachwalali że coś w tym musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 23 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2009 Moja żona sobie chwali a jest dość wstrzemięźliwa w ocenach. Moim zdaniem to lepiej "stoi" na tej narcie podczas jazdy niż na poprzednich swoich -unisexach więc coś w tej kobiecości tych nart być musi. No i naprawdę fajnie wyglądają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 23 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2009 Nigdy nie jeździłam jeszcze na nartach dla pań więc nie mam porównania ale pewnie będą łatwiejsze w prowadzeniu. już nie mogę się doczekać kiedy je założe tyle tylko że pogoda nie fajna i nie chcę ich zniszczyć za pierwszym razem a Alpy narazie muszą poczekać. z drugiej jednak strony to nie są narty za niewiadomo ile więc trzeba ich używać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 23 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2009 Panowie się wypowiedzieli w kwestiach technicznych a ja ponieważ się na tym nie znam napiszę Ci tylko tyle że te narty są po prostu PRZEPIĘKNE choci mi o tą czarną grafe bo nowy model w czerwieni już tak na kolana nie rzuca a skoro jest 2w1 czyli i świetnie jeździ i świetnie wygląda to jest to na pewno świetny zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 23 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2009 właściwie to nie wiem czy będzie czerwona czy czarna ale czarna jest prześliczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 23 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2009 napiszę Ci tylko tyle że te narty są po prostu PRZEPIĘKNE choci mi o tą czarną grafe bo nowy model w czerwieni już tak na kolana nie rzuca ale czarna jest prześliczna. Ach te kobiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 23 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2009 Ach te kobiety. Czyż nie za to je kochamy? Uśmiałem się bez grzechu i do syta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 23 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2009 będzie czarna.huuuurrraaaa!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 23 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2009 będzie czarna.huuuurrraaaa!!!!!!!!!!!!!! no kurde żebym ja w tym wieku musiał latać po całym necie.... gdzie jest link albo foto ,gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 23 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2009 (edytowane) juz podaję http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=1757&id_modelu=2290 znaczy się tu sa z sezonu 06/07 ale te prawie sie nie różnia a tu sa z tego sezonu: http://www.tirolski.pl/p,pl,219,0809+rossignol+attraxion+iii.html Edytowane 23 Styczeń 2009 przez KDZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 23 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2009 juz podaję http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=1757&id_modelu=2290 znaczy się tu sa z sezonu 06/07 ale te prawie sie nie różnia a tu sa z tego sezonu: http://www.tirolski.pl/p,pl,219,0809+rossignol+attraxion+iii.html Dzięki . Ja zbyt spostrzegawczy nie jestem. Jak w domu np.moja żona pozmienia firanki itp. to niestety musi mi palcem pokazać ,że to...,że tamto Ale te narty to się całkowicie różnią szatą graficzną. Jak dla mnie z wielką korzyścią dla narty tego rocznej. Ale to damski szczegół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 23 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2009 jak się im bardziej przyjrzałam to rzeczywiście masz rację a z ta spostrzegawczością nie jestes osamotniony w męskim gronie:), mój mąż sam od siebie w domu tez nic nie zauważy. a jak wracam od fryzjera to pyta gdzie byłam bo różnicy nie ma żadnej:D. no chyba że coś nowego z bielizny ale to chyba kazdy mężczyzna od razu zauważy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 23 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2009 Wyjęłaś mi z ust tego fryzjera. pal sześć firanki. Ale wracasz do domu w nowej fryzurze, z nowym kolorem, czekasz na reakcję... a tu reakcji brak. A jak im ktoś nie daj Boże lekko auto na parkingu przyrysuje to zobaczą nawet najmniejszy ślad Ehh Ci nasi mężczyźni. Ale czy nie za to ich kochamy? :D:D A co do tematu nart to gratuluje PIĘKNEGO wyboru Niech Ci się dobrze jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 23 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2009 A wracajac do tematu Attraxion III. Te narty to ja wybralem zonie i prawda byla taka, ze to ja sie nimi bardziej zachwycalem na samym poczatku niz ona. Ale teraz to by ich juz na zadne inne nie zamienila, bo nie dosc ze sie jej podobaja to jeszcze sie jej na nich super jezdzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi