biegówki Napisano 14 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2009 Witam serdecznie wszystkich miłośników sportów zimowych-jak widać po nicku ja szczególnie upodobałam sobie biegówki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 14 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2009 Cześć. to mamy już szerokie grono: zjazdowcy, turowcy i biegacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 14 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2009 Witaj, Przyda się na forum narciarz biegacz. Duża przyszłość w tej dyscyplinie rekreacji. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biegówki Napisano 14 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2009 No to super, że się przydam:),pozdrawiam również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 14 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2009 Równiez witam i przyznam się że podziwiam biegaczy za kondycję i wytrwałość - gil do pasa, płuca w gardle... Być może mam taki pogląd na sytuację tylko dlatego, że biegaczy głownie oglądam w Eurosporcie:D ale i tak podziwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 14 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2009 witamy witamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 14 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2009 Czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biegówki Napisano 14 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2009 Z tym gilem to niestety troche prawda-wszystko zależy od obranej prędkości-ja ostatnio po zjazdówkach,ktore nieźle dały mi w kość(bolący tyłek,itp.)zamiast biegać chodziłam, więc problem gila sam się rozwiązał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 14 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2009 Witamy i zapraszamy do czynnego udziału w forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 14 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2009 Kiedyś spróbowałem biegówek (potrzeba było 4 na zawody szkolne) jakoś mnie nie wciągnęło... Ale Witamy mimo wszystko serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biegówki Napisano 14 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2009 U mnie z kolei biegówki od razu mnie wciągneły,natomiast zjazdówki tak sobie,chociaż na nich też jeżdżę,no przynajmniej próbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightgale Napisano 14 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2009 Witam narciarza biegowego . Sam sie nie ujawniałem z bieganiem bo bałem sie w towarzystwie zjazdowców nie zostać wygwizdanym Ale miło , że ktoś się odważył przyznać do tak nietypowego hobby. Ja od soboty biegam po lesie kabackim , dzisiaj już sie czuje dobrze , ale pierwsze trzy dni to był koszmar , nogi mi w d...... wlazły. A jeśli chodzi o kondyche biegaczy to kiedyś naciąłem sie koszmarnie na faceta w wieku mniej więcej 70 lub więcej który przegonił mnie po kabatach koncertowo. Jak skończyliśmy to dopiero powiedział , że on do Biegu Piastów trenuje o ile mnie pamięć nie myli to coś ponad 40 km:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biegówki Napisano 14 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2009 No to fajnie, że jest nas więcej:).Bieg Piastów to dokładnie 26 i 46 km stylem klasycznym, a 30km stylem dowolnym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightgale Napisano 14 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2009 No to fajnie, że jest nas więcej:).Bieg Piastów to dokładnie 26 i 46 km stylem klasycznym, a 30km stylem dowolnym:) Ten biegł klasykiem , ja za nim łyżwą a i tak mnie zachetał:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy użytkownik Napisano 14 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2009 ... Ale miło , że ktoś się odważył przyznać do tak nietypowego hobby. ... patrząc na ilości zawodników-amatorów startujących w biegach masowych to nie jest takie nietypowe . Może teraz, tak jak za dawnych (Łuszczka) czasów przybędzie trochę biegającej młodzieży. Sukcesy Justyny Kowalczyk i Tomka Sikory na pewno "przyciągną" nowych biegaczy i biathlonistów. ps kiedyś biegałem na nartach. teraz jestem za leniwy, wolę znaleźć kawałek jakiegoś spadku, stanąć na nartach i ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi