stasziek Napisano 14 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2009 witam, jak w temacie.. poszukuje tych rekawic: http://skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_rekawice&id_grupy=2763&id_modelu=997# ktos widzial, ktos slyszal? pozdr. P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość stiv Napisano 14 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2009 Poszukaj rękawic firmy REUSCH światowa czołówka ,sam ich używam pięć lat i nigdy mnie nie zawiodły,moje są ze skóry model racing,poszukaj na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stasziek Napisano 15 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 ale piszesz o modelu z 5 palcami czy moze 2-3? jesli juz o modelu racing reuscha czy leki - z tego co zauwazylem jest to skora - jak one trzymaja cieplo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość stiv Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 Ja mam z pięcioma palcami ,dobrze ciepło trzymają do -15 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stasziek Napisano 15 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 ok, dzieki za info pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 Poszukaj rękawic firmy REUSCH światowa czołówka ,sam ich używam pięć lat i nigdy mnie nie zawiodły,moje są ze skóry model racing,poszukaj na allegro ??? to już tak dobrze,że rękawic szukamy z światowej czołówki;).Można kupić te rękawice w każdym dobrze wypasionym sklepie z sprzętem i odzieżą narciarską,a w Austri fool tego super światowego sprzętu:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość stiv Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 ??? to już tak dobrze,że rękawic szukamy z światowej czołówki;).Można kupić te rękawice w każdym dobrze wypasionym sklepie z sprzętem i odzieżą narciarską,a w Austri fool tego super światowego sprzętu:rolleyes: mniej ironii ,więcej faktów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Picu Napisano 16 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2009 mniej ironii ,więcej faktów . Fakty są takie że od 2 tygodni mam rękawice firmy Leki, które są genialne w każdym calu. Konkretnie model Titanium s. Są ciepłe, wygodne, ładnie wyglądają, dobrze trzymają kijek, bo mają powieszchnię antypoślizgową. Do tego wszystkiego nie kosztowały mnie tyle co przeciętne Reusche tej klasy (które bywają i po 600zł, a za swoje dałem 360zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 18 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2009 ale piszesz o modelu z 5 palcami czy moze 2-3? jesli juz o modelu racing reuscha czy leki - z tego co zauwazylem jest to skora - jak one trzymaja cieplo? tu są z jednym palcem w niezłej cenie, co prawda tylko Bolid http://www.allegro.pl/item529577921_bolid_rekawice_narciarskie_carbonxtm_jeden_palec.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMYKI Napisano 18 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2009 Odnośnie rękawic firmy BOLID. Jak zaczynałem przygodę z nartami kupiłem na allegro rękawice tej firmy. Mieli jakąś promocje i w cenie dwóch przysłali mi trzy pary. Przysłali w innych kolorach niż zamówiłem, ale to akurat mnie nie ruszało. Jedną parę zostawiłem sobie, pozostałe dałem kolegom. Wszystkie się rozpadły po tygodniowym jeżdżeniu !!! Próbowałem reklamować, siedziba w Sopocie to myślałem, że raz dwa załatwię. A oni, że do Francji, i trzeba czekać bo to i tamto. Powalczyłem miesiąc i poległem. Obiecałem sobie,że jak tylko gdzieś będę mógł to ostrzegę przed nimi. Nie wiem, może tylko ja źle trafiłem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adiomeglass Napisano 24 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2010 witam, jak w temacie.. poszukuje tych rekawic: http://skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_rekawice&id_grupy=2763&id_modelu=997# ktos widzial, ktos slyszal? pozdr. P te rękawice kupisz we Wrocławiu w firmie Vento na ul.Krakowskiej........ja je kupiłem i są zawodowe pomimo że to nie półka zawodnicza...kosztują 560 zł ale znegocjowałem na 300........czarne .......dla mnie bomba...może delikatnie lepsze wrażenie przy mierzeniu robiły Leki WC triger ale za dużo czerwieni.....słaby look....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi