Homar Napisano 13 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2009 "Niedobór witamin był powodem problemów z oddychaniem i osłabienia organizmu u Austriaczki Kathrin Zettel podczas zawodów alpejskiego Pucharu Świata, które w miniony weekend odbyły się w słoweńskim Mariborze. Po starcie w niedzielnym slalomie Zettel przyznała, że przed weekendem rozważała rezygnację z wyjazdu do Mariboru, ponieważ podczas treningów miała problemy z oddechem, a kilka razy omal nie zemdlała. Przed wyjazdem do Słowenii zrobiła szczegółowe badania, których wyniki poznała we wtorek. Ostatnie dni były dla mnie trudne, bo trochę obawiałam się o swoje zdrowie, ale teraz gdy znam wyniki badań i już się uspokoiłam. Okazało się, że miała poważny niedobór witamin, który rozregulował pracę mojego organizmu. Jeszcze nie odzyskałam sił w stu procentach, ale za kilka dni wszystko powinno już wrócić do normy - powiedziała Zettel, która Mariborze była druga w slalomie, ale w sobotę nie wystartowała w slalomie gigancie. Po 15 zawodach sezonu Zettel, z dorobkiem 571 punktów, zajmuje czwarte miejsce w klasyfikacji generalnej Pucharu Świata. Liderką jest zwyciężczyni niedzielnego slalomu Niemka Maria Riesch - 729 pkt." za SportoweFakty.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 13 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2009 No, no..... trzeba pilnowac wszystiego jak widac Pykne sobie jakas multiwitaminke na wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 14 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2009 No, no..... trzeba pilnowac wszystiego jak widac Pykne sobie jakas multiwitaminke na wyjazd No,no Wg. pewnej piosenki "najwięcej witaminy mają polskie dziewczyny" Soczek a multi-witamina to np. jest jaka,.....kolorowa ? Bo ja nigdy nie zażywałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 14 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2009 "Niedobór witamin był powodem problemów z oddychaniem i osłabienia organizmu u Austriaczki Kathrin Zettel... A może to nie brak witamin, tylko...;), podejmie się ktoś....:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 14 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2009 Raczej nie. http://members.aon.at/obereck/fotogalerie/1fantreffen/01fcdb961f1086703/l011.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 14 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2009 Soczek a multi-witamina to np. jest jaka,.....kolorowa ? Moze byc Nawet jak ktos ma smaczka to moze byc czekoladowa albo skosnooka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi