Homar Napisano 13 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2009 [YOUTUBE]tiAx2kUTp4k[/YOUTUBE] Z chęcią bym sie wybrał do tej fryzjerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
27latek Napisano 13 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2009 Ta fryzjerka to Lindsey Kildow, znana obecnie pod nazwiskiem Vonn:) A fryzura, którą Lindsey robi Ted'owi to Mullet (na takiego czeski piłkarza). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 13 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2009 Ta fryzjerka to Lindsey Kildow, znana obecnie pod nazwiskiem Vonn:) No widzisz Homar, nawet nie wiesz kto Tedyego obcina i piszesz, ze jakas fryzjerka. Dobrze, ze Ci to ktos w koncu wyjasnil;);) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 13 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2009 HAHAHAHAHAHAHAHAH Leże :D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 14 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2009 ...też leżę :D:D Dobrze, że juz wiem kim jest fryzjerka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
braxa Napisano 14 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2009 Witam ,jestem na tym forum nowa ,ale ten filmik mnie zmroził,bo po mnie aż ciarki chodziły widzac co ta "fryzjerka robi ". Zboczenie zawodowe hi hi . Pozdrawiam wszystkich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 14 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2009 Witam ,jestem na tym forum nowa ,ale ten filmik mnie zmroził,bo po mnie aż ciarki chodziły widzac co ta "fryzjerka robi ". Zboczenie zawodowe hi hi . Pozdrawiam wszystkich:) Cześć Nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
braxa Napisano 14 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2009 Cześć Nowa Witam:D dziękuje za przywitanie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 14 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2009 Witam:D dziękuje za przywitanie:p Czesc kolejna Kasia Dobrze ze nie bruxa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 14 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2009 Bardzo sympatyczny filmik:) A tak BTW mówią nasi komentatorzy często, że Lindsay się separuje od reszty Team USA - tu widać coś zupełnie innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 14 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2009 u takiej fryzjerki moge obcinac sie codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
braxa Napisano 14 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2009 Czesc kolejna Kasia Dobrze ze nie bruxa ;) Witam:) Dużo Kasiek na tym podole:eek: Braxa to imię mojego psa ,przez co raczej nie zapomnę mojego nicka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 14 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2009 Ja słyszałam że się izoluje od damskiej, bardziej zabawowej części teamu i że jest spokojniejsza niż Julka, pracowita, sumienna, ale i bardzo sympatyczna. Cześć Kasia, tu Kasia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 14 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2009 u takiej fryzjerki moge obcinac sie codziennie Bezpieczniej by było uczyć się jeździć na nartach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 14 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2009 a to tez- w wolnych chwilach miedzy obcinaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 14 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2009 Bezpieczniej by było uczyć się jeździć na nartach;) może nie bezpieczniej ale napewno ciekawie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
braxa Napisano 14 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2009 Ja słyszałam że się izoluje od damskiej, bardziej zabawowej części teamu i że jest spokojniejsza niż Julka, pracowita, sumienna, ale i bardzo sympatyczna. Cześć Kasia, tu Kasia:) Cześć Kasiu ,wpisałam się tam gdzie powinnam zacząc:D,więc już nie bede zaśmiecac tego wątku:p Jezeli chodzi o fryzjerke to napewno lepiej nauczyć sie jezdzic i popatrzec ,bo reszty to napewno nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 14 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2009 (edytowane) Bardzo sympatyczny filmik:) A tak BTW mówią nasi komentatorzy często, że Lindsay się separuje od reszty Team USA - tu widać coś zupełnie innego. Bo sie izoluje, o czym zresztą swiadczy jej guma a raczej jej barwy ten film raczej swiadczy o przyjaźni z Tedem zresztą o czym komentatorzy wspominali. bardziej zabawowej części teamu i że jest spokojniejsza niż Julka, pracowita, sumienna, ale i bardzo sympatyczna. Swięte słowa, co gorsza widać którędy droga... poki co Julka ma przeogromny kryzys formy Te izolacje (te dokładnie 2) amerykanom wychodzą na dobre. Edytowane 14 Styczeń 2009 przez Homar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi