Homar Napisano 12 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2009 Oriętujecie sie jak tam jest z nocną jazdą ?? pierwszego dnia tzn w pt dotre tam około 16-17 na chopoku chodzą nocą 2 trasy (jedna wąska czerwona, a druga plaskata niebieska ;/) ale może macie jakieś fajniejsze stoki w tamtej okolicy ? Kogoś z szanownych forumowiczów tam spotkam w weekend ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 12 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2009 Ta wąska czerwona to całkiem fajna trasa jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 13 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2009 tak to taka trasa typowo promująca carving... ja tam jej do fajnej nie zaliczam za to kocham FISa który jest tuż obok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 13 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2009 tak to taka trasa typowo promująca carving... ja tam jej do fajnej nie zaliczam za to kocham FISa który jest tuż obok! Zgadzam się, ta czerwona fajna ale żeby sie powozić. Ja lubię tam najbardziej tą czarną w lewo od krzesła, ma takie cudne, strome ścianki w środkowej częsci - kiedyś sie tam z gościem zderzyłem - bez strat ale szybko było i nagle bum - obaj mijaliśmy kolesia, który tam nie powinien sie znaleść i o życie walczył za krawędzią kolejnej ścianki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 20 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2009 No i wróciłem wiec zdam małą relacje. W piątek dotarliśmy dość późno gdzieś po 18 wiec reszta ekipy zadecydowała że z jazdy wieczornej rezygnujemy, na termometrze -4 stopnie... Sobota rano pobudka na termometrze -16 :eek: pogoda piękna słoneczko małe chmurki szybie sniadanko i "ogjeń" o 9 jesteśmy na Zahradkach i jazda na góre na szczecie nie wiało wiec krzesło chodziło pełną parą - zero kolejek na górze wywiane dość mocno śnieg twardy i olbrzymie połacie lodu moje slalomki tępe wiec z jazdy frajda cieńka ale ogolnie pojezdzilismy... Niedziela rano za oknem z 20 cm świeżego sniegu ) tylko -7 ale pochmurno jedziemy na Zahradky jazda na góre z dość dużymi obawami o warunki... okazało sie że jest super ( może to przez to że wziąłem dobrze zrobione gigantki) w każdym bądz razie jazda wysmienita jedynym minusem był tłok na stoku... (kolejek brak) ale przyjazd "kolegów" z Warszawy był odczuwalny Ogólnie wyjazd bardzo udany szkoda tylko że w porównaniu z zeszłym rokiem ceny niektórych usług wzrosły o prawie 40% 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi