SB Napisano 12 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2009 Szkodnik Radosław Ślusarczyk znowu triumfuje!! Marzenia Koszarawy z Żywiecczyzny o budowie nowoczesnego ośrodka narciarskiego póki co legły w gruzach, dzięki komu?, oczywiście dzięki największemu wrogowi narciarz szkodnikowi . Sprawa rozbiła się o konieczność wykarczowania 2 hektarów lasu pod inwestycję. W każdym razie widziałem wywiad z nim w telewizji regionalnej, pierwszy raz go widziałem i już miałem od razu koncepcje co bym z nim zrobił.... w każdym razie złapał bym go za te tłuste długie kudły i tak prał o słup kolejki aż by ocynk z słupa zlazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 12 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2009 W każdym razie widziałem wywiad z nim w telewizji regionalnej, pierwszy raz go widziałem i już miałem od razu koncepcje co bym z nim zrobił.... w każdym razie złapał bym go za te tłuste długie kudły i tak prał o słup kolejki aż by ocynk z słupa zlazł Gdybyś się spocił to Cię zastąpię. Jak ja nie cierpię tych ekoskurwysynów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 12 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2009 ...szkoda słupa Ale stronkę maja ładną, w takich spokojnych, przyjaznych, zielonych kolorach:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 12 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2009 I ileż to się z niej można dowiedzieć o nowych (udanych lub nie) inwestycjach?:eek: Skarbnica wiedzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 12 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2009 ja bym go tam nabił ja ten słup %$ja wiecie Ekosmiecie... :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 12 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2009 Gdybyś się spocił to Cię zastąpię. jak by co chłopaki , to ja też chętnie bucowi przypier.............. Jak ja nie cierpię tych ekoskurwysynów. a kto tych dziadów lubi ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 12 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2009 a kto tych dziadów lubi ??? Bobry. Ale tylko wykastrowane. Te z jajcami tez nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 28 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2009 ...Jak ja nie cierpię tych ekoskurwysynów. Trafne określenie,choć należałoby wydłużyć wiązankę... jak by co chłopaki , to ja też chętnie bucowi przypier.............. Tylko nie nokautuj go,bo jest spora kolejka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi