Boogie Napisano 10 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2009 oglądam sobie tvp3 katowice a tu widze JC nam w tv sie pojawia:) jako komentator ośrodków narciarskich w polsce:) osobiscie gratuluje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 10 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2009 dzisiaj cały dzień jest o nartach w polsce , niedawno się jakiś profesor wypowiadał i stwierdził że inwestycje u nas są na poziomie jak na słowacji , ale zapomniał chyba dodać że 25 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2009 A myślałem ze mi się uda i nikt mnie nie zobaczy Dlatego nic wcześniej nie pisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 10 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2009 dzisiaj cały dzień jest o nartach w polsce , niedawno się jakiś profesor wypowiadał i stwierdził że inwestycje u nas są na poziomie jak na słowacji , ale zapomniał chyba dodać że 25 lat temu wydaje mi sie ze ma racje....tylko skala,mnogość tych inwestycji jest o 90% MNIEJSZA:) JC widzisz tutaj każdy czuwa i nic sie nieda ukryć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 10 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2009 Ktoś może to nagrał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 10 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2009 No co wy... nie wiedzieliscie - Jacek to przecież wschodząca gwiazda polskiego szoł biznesu :D A tak przyziemniej to gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi