lider_ Napisano 9 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2009 Wyczytałem, że na skipassach SKIRAMY (val do Sole, itd) od 3 dni wzwyż umieszczana jest fotka. Pytanie: Mam zabrać taką fotkę, czy my zeskanują z dowodu, albo co? A może mi jakiś automat naprędce pyknie fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 9 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2009 Ja pamiętam że mi skanowali, bo wzięłam ze sobą fotkę taką do dowodu, w miarę aktualną. Nie wiem czy robią fotkę na poczekaniu ale ja w swoich rzeczach narciarskich mam zawsze na stałe spakowaną taką fotkę (nie widać po mnie jeszcze starzenia się więc fotka od 4 lat jest ta sama) na tzw. w razie co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 9 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2009 Jak dotychczas, we wszystkich ośrodkach robiono mi zdjęcie specjalną, podłączoną do całego systemu kamerką. To zdjęcie nie jest robione po to by umieścić je na skipasie, ale by osoby nadzorujące bramki mogły porównać zdjęcie osoby na ekranie kontrolnym z samą osobą. To, co jest na skipasie i tak zazwyczaj jest nierozpoznawalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 9 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2009 Kupowałem taki karnet 3 razy i nigdy nie dawałem zdjęcia, zazwyczaj są tak jak Grzegorz napisą dowód osobisty;)ał specjalne kamerki, ale na wszelki wypadek miej za sobą dowód osobisty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lider_ Napisano 9 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2009 Dzięki Za Odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 9 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2009 Kupowałem w zeszłym roku 13 dniowy - zdjęcie niby niezbędne; mnie pani trzasnęła foto z takiego pistoleciku na kabelku z kompa przez szybkę kasy nic mi nawet nie mówiąć a dla żony i dzieci bo ich ze mną przy zakupie nie było bez problemu wydała karnety bez foto. Karnet ze zdjęciem obowiązuje od 7 dni wzwytż bodajże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi