1973marcin Napisano 8 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2009 dzisiaj byłem w cropp town czyjakoś tak się ten sklep nazywa , i widziałem tanie softshelle za 59 i 89 zł, ten droższy nawet fajny z kapturkiem i trzema kieszeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 8 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2009 I co - kupiles siedem ?? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 8 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2009 Żeby tylko nie działał adekwatnie do ceny:rolleyes: Jeżeli ktoś nosi się z zamiarem kupna softschella, a wybiera się na narty w Alpy to niech się powstrzyma z zakupem ceny są na prawdę przyzwoite(od 70 e, Mamut np 139 e), a i wybór duży.... bardzo duży.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2009 a ja tak czy siak polecam te softy z decathlonu:), a te co mowisz z cropa ma moj kolega tzn tego droższego chyba....jeździ na nartach ale jak jest na + bo mowi ze to takie hmmm "softshellowate" cos:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi