stasziek Napisano 31 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2011 hej, duza lustrzanka w plecaku tak bardzo nie przeszkadza:) trzeba sie przyzwyczaic:) Ja do tej pory na wyjazdach mialem w plecaku aparat + 2-3 obiektywy. Przy kolejnym wyjezdzie zamiennie bede uzywal z GoPro:) Znalezione na youtubie - zobaczcie w najwyzszej jakosci. [video=youtube;f-oyjdZD-lY] [video=youtube;SwbP9WLX3fY] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 31 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2011 My też zabieramy lustrzankę z podstawowym obiektywem. Na wożenie większego (cięższego) nie bardzo mój małżonek reflektuje. Jak do tej pory aparat cały, choć w zeszłym roku nie przejęłam plecaka kiedy panowie poszli ostrzej pojeździć i wtedy plecak wraz z moim mężem podobno zaliczyli bardzo efektownego helikopterofikoła, ale wszystko nadal działa bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 31 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2011 Używanie odpowiedniego plecaka bardzo znacznie eliminuje przypadkowe uszkodzenia, zwłaszcza jak ograniczy się do zabrania tego co minimum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi