Homar Napisano 11 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2009 (edytowane) Dzis firma mojej mamy organizowała zjazd firmowy... zaczyna sie dzis i konczy w czw. jeden menago. z Ostródy przyjechał wczoraj żeby dziś posmigać na stoku... wynik dzis przeszedł operacyjne nastawianie barku ale tutaj zawiodły wydaje mi sie w głównej mierze warunki które opisze w innym dziale. Edytowane 11 Styczeń 2009 przez Homar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 11 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2009 oooooo SB szybkiego powrotu do zdrowia zycze mlodemu, przykro mi to slyszec ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2009 (edytowane) Łukasz(młody SB) zaraz podczas pierwszego zjazdu miał groźny upadek. Ma złamanie piszczeli z spiralnym przemieszczeniem, złamanie jest na tyle poważne że miał nastawianie pod narkozą i znieczuleniem i pozostanie w szpitalu .... co najmniej kilka dni, a w gipsie 6 tygodni... Dzisiaj zamyka się pewien etap tego zdarzenia, a mianowicie Łukasza uwolniono z gipsu, był w nim prawie 8 tygodni. Zrosło się ładnie, ale jeszcze niezbyt trwale i na nodze przez jeszcze 10 dni mu w ogóle nie wolno stawać. Edytowane 2 Marzec 2009 przez SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 3 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2009 No to dobrze, że etap gipsu już za Wami. Teraz spokojna rehabilitacja. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 3 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2009 To dobrze ze wszystko sie ladnie pozrastalo teraz niech tylko spokojnie wzmacnia noge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 3 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2009 Za rok wygra naspene zawody skionline - tego mu życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 3 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2009 dobra wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 3 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2009 teraz najważniejsza rehabilitacja, będzie dobrze. Tylko niech nie próbuje na razie biegać jak już poczuje wolność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 3 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2009 Ten sezon i tak juz ma pozamiatany niestety - a kolejny caly jego Na pewno najlepszy w karierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 3 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2009 Fajnie że kości się pozrastały:), powoli niech wraca do kondycji fizycznej, nie ma co się spieszyć, ale w głowie mały uraz psychiczny może pozostać na długo:(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2009 W sobotę wydał oświadczenie że chciały już pojeździć na nartach ale że w Polsce jeździł nie będzie:D ...jakoś ta 2 część oświadczenia nie specjalnie mnie zmartwiła:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 3 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2009 Dzisiaj zamyka się pewien etap tego zdarzenia, a mianowicie Łukasza uwolniono z gipsu, był w nim prawie 8 tygodni. Zrosło się ładnie, ale jeszcze niezbyt trwale i na nodze przez jeszcze 10 dni mu w ogóle nie wolno stawać. Biedny wykuśtykał się z auta o kulach. Chciał wujka odwiedzić i pokazać nogę bez gipsu a wujek go nie mógł niestety mu poświęcić czasu. Teraz już może przyjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 3 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2009 To niech go teraz wujek z tata zabiorą na Wolański basen!!, jak nie teraz to jak najlepszy;) ratownik wróci z Zillertalu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2009 To niech go teraz wujek z tata zabiorą na Wolański basen!!, jak nie teraz to jak najlepszy;) ratownik wróci z Zillertalu:) Mam to rozumieć jako oferowaną pomoc przy rehabilitacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 3 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2009 haha jako nagrode dla SB Juniora za dzielne znoszenie trudów chodzenia w gipsie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 23 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2009 Wielki powrót na stok Po styczniowej kontuzji Łukasz deklarował raz że będzie jeździł na narach, a innym razem że nie. Sezon zbliżał się dużymi krokami, a Łukasz coraz częściej mówił że nie założy już nigdy nart i że nie chce jeździć. Ja jednak nie traciłem nadziej i kompletowałem mu nowy sprzęt, bo z tamtego wyrósł. Narty już jakiś czas temu kupiłem od Racemana, które zostały specjalnie przygotowane w serwisie przez Marcina Szafrańskiego z założenie że narciarz jest po poważnej kontuzji! Buty w sobotę przywiozłem od 1973Marcina, po długiej namowie Łukasz zdecydował się je założyć, jednak cały czas cedził słowa przez zęby że nie będzie jeździł.... Po przymiarce powiedział że za małe i że w palce cisną(kłamał) Wczoraj wybrałem się z moimi dziećmi do Wisły na Nową Osadę. Monika ochoczo na narty, a Łukasz pod przymusem wyjazdu i spędzenia czasu na świeżym powietrzu ślizgając się np. na jabłuszku, a nie ślęczenia w domu przed komputerem. Ja ciągle nie traciłem nadziej i zabrałem jego narty, kask, gogle, kije, no i te za ciasne buty(innych nie miałem które mógł by ewentualnie założyć). Po przybyciu na miejsce, zapytałem czy pójdzie jeździć - nie odparł Więc pojechaliśmy do góry, Monika z instruktorką, ja sam. Zjechałem I raz na dół, a Łukasz woła mnie, podjeżdżam i pytam co chce: ...a on pyta: Tata a ja mam jakieś buty tutaj(bo narty widział że są na dachu) Mówię mu że tak, te za ciasne, a on na to że może by 1 zjazd w nich wytrzymał... No i ubrał buty pojechaliśmy do góry.... Zjazd bardzo zachowawczy, w zasadzie taki ala stara technika z zamiataniem piętkami.... Dojechaliśmy na dół i pytam co dalej, a on że jeszcze raz... No to do góry.... Zjazd drugi, jak poszedł na dół...) A potem to już "było z górki" do tego stopnia że po którymś zjeździe mówi że teraz kije zostawia i będzie się wykładał:eek:, no ale ja na takie pomysły stanowczo zaprotestowałem:eek:. Tak że będzie jeździł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 23 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2009 No to fajnie że ruszył się i zechciał jeździć oby tak dalej, jak mu pasują narty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 23 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2009 No to fajnie że ruszył się i zechciał jeździć oby tak dalej, jak mu pasują narty? jak powiedział że się będzie wykładał to pewnie są ok , ale butów dla ojca nie dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 23 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2009 No to fajnie że ruszył się i zechciał jeździć oby tak dalej, jak mu pasują narty? Kładzie na nich jak cholera, fajna narta i fajnie ma ją zrobioną, a Łukasz cieszy się że jest czerwona, bo to jego kolor:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 23 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2009 jak powiedział że się będzie wykładał to pewnie są ok , ale butów dla ojca nie dostaniesz Aha, to Wy już czekaliście na paczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 23 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2009 Aha, to Wy już czekaliście na paczkę dzisiaj przychodzi listonosz i przynosi paczke myślę sobie od SB a on wyciąga taką małą paczuszke (buty dla córki do grania przyszły) i trochę się zastanawiałem co on z tymi butami zrobił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 24 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2009 SB - kiedy młodego zainstalujesz na forum ? mam już ksywę dla niego - ŁB ;] Super, że zaczął jeździć z powrotem, ciekawe jak z kondycją i wytrzymałością - przygotowywał się jakoś do sezonu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 24 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2009 Niech śmiga Sukcesów życzę! Ski 4 life! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi