Raceman Napisano 8 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2009 Tak jak w tytule z SB ustawiamy slalom na Poniwcu ok 16.00. Zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 8 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2009 Tak jak w tytule z SB ustawiamy slalom na Poniwcu ok 16.00. Zapraszamy! No:D Znaczy ja będę podawał a Marcin będzie ustawiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 8 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2009 A na jakie hasło Sławuś ludzie z forum się mają zgłaszać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 8 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2009 do której godziny tam będziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 8 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2009 A na jakie hasło Sławuś ludzie z forum się mają zgłaszać? "gdzie można wpłacić 100 zł wpisowe" Odpowiedź: "tutaj proszę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 8 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2009 Wyciąg jeździ do 19.00 my też chyba:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 8 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2009 Chłopaki tylko nie brać tyczek między nogi:D:D bo sprawdzę czy sa nalepki pozrywane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 8 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2009 Wyciąg jeździ do 19.00 my też chyba:D Prosimy o kamerowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 8 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2009 kur.......... spoźniłem sie bo dopiero do do sosnowca dojechalem eh.... qr.............. ale jestem zły bo bym z checia pojeździł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 8 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2009 To bierz gume i ochraniacze i wpadaj do mnie dziś 18-20 slalom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torres Napisano 8 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2009 szkoda też bym pooglądał a może nawet spróbował na poniwiec nie mam daleko ale takie spontaniczne wyjazdy w tym tygodniu nie mają u nie szans może następnym razem dało by się puścić info 2-3 dni wcześniej pozdr.Torres P.S.- może jakieś foto lub filmik z dzisiejszych zjazdów- w ramach rekompensaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 8 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2009 Nie skończyło się dobrze... Łukasz(młody SB) zaraz podczas pierwszego zjazdu miał groźny upadek. Ma złamanie piszczeli z spiralnym przemieszczeniem, złamanie jest na tyle poważne że miał nastawianie pod narkozą i znieczuleniem i pozostanie w szpitalu .... co najmniej kilka dni, a w gipsie 6 tygodni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 8 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2009 Sławek kurde !! życz młodemu szybkiego powrotu do zdrowia !! niech no sie nam chopina kuruje predziutko i wraca do pełni sil !! 3mam kciuki za szybka rehabilitacje wszystko bedzie ok ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torres Napisano 8 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2009 (edytowane) no nie ładnie po sezonie pozdrowienia dla młodego. Torres P.S.- niech szybko wraca do zdrowia Edytowane 8 Styczeń 2009 przez Torres dopisek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 8 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2009 pozdrów go od nas, niech się szybko kuruje i wraca do nartowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 8 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2009 Uuuaaaaa. Szybkiego powrotu do zdrowia dla Lukasza Wlasnie dzis rozmawialem na stoku ze znajomym i opowiadal jaki lot zaliczyl na tyczkach niedawno. Mial troche wiecej szczescia i obylo sie bez powaznych obrazen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 8 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2009 Łukasz(młody SB) zaraz podczas pierwszego zjazdu miał groźny upadek. Wspolczucie Czy powodem byly tyczki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 8 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2009 Wspolczucie Czy powodem byly tyczki ?? Nie, absolutnie nie, choć osobiście zdarzenia nie widziałem bo pojechałem przodem, powodem najprawdopodobniej była zła widoczność, było to ok godziny 17 czyli w momencie zmroku a stok jest oświetlony, ale wiadomo jak to oświetlenie oświetla:rolleyes: i z relacji Łukasza wynika że wyleciał na muldzie..... Zresztą pierwsze co powiedziałem na dole do Racemana zanim w ogóle się z nim przywitałem to to że nic nie widzę... ani w goglach... a tym bardziej bez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 8 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2009 z relacji Łukasza wynika że wyleciał na muldzie..... Zresztą pierwsze co powiedziałem na dole do Racemana zanim w ogóle się z nim przywitałem to to że nic nie widzę... ani w goglach... a tym bardziej bez... czyli stok przygotowany standardowo po śląsku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 8 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2009 czyli stok przygotowany standardowo po śląsku ?? Nie...nie...nie było źle, tydzień temu zdarzało się nam po większych wertepach jeździć, tylko to jest różnica jechać po wertepach i je widzieć i od razu to ma przełożenie na czucie, a nic nie widzieć i jechać na omacka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 8 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2009 Uuu to naprawde nieciekawa kontuzja miałem znajomego który odniósł podobną z tym że jedo poskręcali i metalowa płytka była ułożona w ten spoosob że skutecznie uniemożliwiała ma jazde na nartach... W każdym bądź razie pozdrów młodego i niech sie nie poddaje i nie zraża przed nim jeszcze wiele sezonow na nartach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 9 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2009 Przykro! Łukaszu - powrotu do zdrowia i na narty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 9 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2009 Dziękuję wszystkim za dobre słowo, przekażę Łukaszowi pozdrowienia od Was. Dzisiaj będzie miał prześwietlenie i się okaże jak to nastawianie wyszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 9 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2009 Kurde masakra. Życzenia zdorwia i powrotu na stoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 9 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2009 Sławek, aż przykro się czyta takie rzeczy życzę młodemu szybkiego powrotu do zdrowia!! Oby się noga ładnie zrosła i nie było żadnych komplikacji !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi